Riigikogu liikmed Siret Kotka (30) ja Martin Repinski (30) laulatati läinud pühapäeval Narva õigeusu kirikus. Tseremooniale järgnes lühike pulmapidu Mäetaguse mõisas, kus oli kohal poliitikute koorekiht eesotsas peaminister Jüri Ratastega. Õhtu veetis noorpaar koos kõige lähedasematega Narva-Jõesuus.

Kuidas te tutvusite?

Siret: Nägime teineteist esimest korda 2015. aastal Riigikogu valimispeol Meritoni hotellis. Mäletan seda hetke väga hästi. Kõik rääkisid, et Riigikogu on saanud endale uue noore kitsekasvatajast põllumehe Martin Repinski. Ka mul tekkis huvi, kes see inimene on. Meedia tundis tema vastu suurt huvi, kuid ma sain ka löögile. Tutvustasin ennast ja soovisin palju õnne.

Martin: Mina tutvumishetke eriti ei mäleta, sest minu jaoks oli sel päeval kõik uus, arusaamatu. Tutvusin siis kümnete täiesti uute inimestega. Pärast Riigikogu valimisi toimus mul Eesti Noortalunikud MTÜga väljasõit, kus pärast seminari istusime saunas ja puhkasime. Ühtegi istungit polnud veel toimunud ja minu käest küsiti, kellega ma tahan Riigikogus kõrvuti istuda. Ütlesin, et Siret Kotkaga. (Naerab.)

Vaata ilupiltide galeriid pulmadest ja loe intervjuud edasi juba Kroonika digiajakirjast!

Jaga
Kommentaarid