Ameerika unelma purunemine, lahkuminek superstaarist, mürgise suhte eest põgenemine ja kaose keskel enese leidmine – Carola Madise elu on viimastel aastatel olnud kõike muud kui roosiline.

Üheksa aastat tagasi teadsid kõik, kes on Carola Madis (30). Laulja Karl Madise tütar Carola tegi kaastööd „Reporterile“ ja Raadio 2-le, korraldas üritusi, tekitas furoori seltskonnaajakirjanduses ega puudunud üheltki nooblilt peolt. Ühtäkki oli ta avalikkuse silmist kadunud. Carola oli pakkinud kohvrid ja sõitnud üheotsapiletiga Ameerikasse. Paar aastat hiljem saime suure lombi tagant uudise, et ta on leidnud „kõrgema kategooria“ kallima – bändi Black Eyed Peas klahvpillimängija Printz Boardi.

Nüüd on Carola tagasi Eestis. Enda sõnul kartis ta siia tulekut väga. Carola rahustas maha sõbranna, laulja Kerli Kõiv, kes oli veidi varem kodumaale naasnud. Kerli julgustas, et Eestis on kõik väga hästi, et inimesed ei ole enam nii kinnised kui vanasti. Carola usaldas Kerlit.

Sa andsid Kroonikale viimati intervjuu 2011. aastal – tutvustasid eestlastele oma toonast elukaaslast, Black Eyed Peas'i liiget Printz Boardi. Pärast seda pole sinu tegemistest midagi kuulda olnud. Kuidas sul läheb?

Hästi. Tulin eelmise aasta märtsi lõpus tagasi Eestisse. Kohanemine võttis aega. Käisin palju reisimas, ka USAs. Mulle meeldib Ameerikas, aga hetkel tunnen, et elada seal ei taha. Täna saan hea tundega öelda, et mulle meeldib Eestis. Siin on mu baas – kodu, mille vahepeal välja üürisin.

Sa võtsid 17aastaselt osa Kanal 2 saatejuhtide konkursist. Pool aastat hiljem pakuti sulle tööd Raadio 2s. Seejärel hakkasid tegema kaastööd „Reporterile“, juhtisid saadet Pimp TVs ja osalesid tõsieluseriaalis „Anu ja Carola nädal aega ilma“. Kirjelda seda perioodi oma elus.

Ma ei teadnud, kes ma olen. Olin kergesti mõjutatav, tahtsin olla keegi teine, otsisin ennast. Tol ajal oli mu ümber palju beibesid/beibendust, mistõttu mõtlesin, et tahan olla üks nendest. Tuli välja, et tegelikult ei taha. Eneseleidmine sai alguse 21aastaselt, kui läksin Ameerikasse. Ma ümbritsesin ennast sõbrannadega, kes on nagu mina. Tänu nende toetusele leidsin iseennast, kuna sain olla mina ise. Eestis kuulsin pidevalt, et olen liiga positiivne ja seetõttu ilmselt ka võlts. Tundsin, et ma ei sulandu ühiskonda.

Jaga
Kommentaarid