Pühapäeva õhtul tõi Tiina Talumehe värske kõrgmoekollektsiooni Escape esitlus Audi esindusse arvuka moepubliku, kes jälgis lummatult romantilise kollektsiooni ning industriaalse hõnguga ruumide kontrastist sündinud imelist vaatemängu.

Tiina Talumehe kevadsuvine kollektsioon mängib unenäomaailma ja igapäevareaalsuse kontrastidega, kandes unistust olla kuskil mujal, olla unenägu unenäos, naasta tehnoloogilisest küberreaalsusest inimliku soojuse ning ununenud unistuste juurde.

“Tänan kõiki, kes tulid meiega seda hetke jagama ning loodan teid kõiki peatselt näha meie Rotermanni moestuudios, kus äsja esitletud kollektsiooni on võimalik lähemalt vaadata ja leida endale garderoobi uusi lemmikuid,” rääkis Tiina Talumees.

Naiselikult habras, täiuslikkuseni viimistletud detailidega, aga samas mugavatest unelemise rõivastest inspireeritud lõigetega couture kollektsioon lubab kandjal olla tema ise, vaba ja kerge, ning sealjuures sundimatult kaunis.

Värvigammas kohtuvad trendikad kevadpastellid, roosa ja helesinine, alati stiilse musta ning särtsaka fuksiaga. Materjalidest näeme kollektsioonis siidbrokaati, šifooni ja tülli, sekka litrite ja käsitööna valminud orhideemotiivide maagiat.

Tiina Talumehe kollektsioon koosneb valdavalt kaunitest õhtukleitidest, kuid sealt ei puudu ka õhkõrnad seelikud, suveõhtutel asendamatud kerged jakid ja mantlid ning suveöö unenäona kaunid pruutkleidid. Kõik see ilu valmis armastusega Tiina Talumehe Rotermanni moestuudios Eesti parimate õmblejate käe all.

Etenduse esitlejaks oli Audi, toetas Supremia advokaadibüroo, joogiga kostitas Fresita ning värskendavat vett pakkus Värska Vesi. Modellide kaunid meigid teostas Max Factor ning soengud seadis Wella Professionals. Ürituse korraldas Stiilikanal.

Tiina Talumees Moestuudio on Eesti üks tuntumaid ja tunnustatumaid kõrgmoodi viljelevaid moemaju, mis on valmistanud eritellimusel naisterõivaid nüüdseks juba ligi 20 aastat.

Jaga
Kommentaarid