Helen Adamson jagas hiljuti võrratut tulemit fotosessioonilt otse Eesti looduse südamest ja nagu ikka, on hea pildi saavutamiseks kasutatud esmapilgul ekstreemset viisi. See ei jäänud loomulikult märkamata ühel Instagrami kasutajal, kes kriitika torkavalt ka esile tõi.

"Mina paneksin selle fotole pealkirjaks põiepõletik," kommenteerib ta Helen Adamsoni jääl istumist.

"Kelleks sa mind pead, et sa arvad, et ma ei oska end hoida," vastab Helen kommenteerijale, viidates ilmselt ammusele blogipostitusele (loe siit), kus ta põhjalikult enda tervisest ning selle hoidmisest rääkis. Helen Adamsoni sõnul on ta tänu õigele riietusele enda peavalud kontrolli alla saanud.

"Ma ei jõua isegi mitte üles lugeda kui palju minu sõbrad on mind kubujussiks narrinud," räägib ta isiklikus blogis Wowyager. "Mul on alati seljas alussärk, pluus, kampsun, soe pesu ja teksad. Ja mind võib ilma mütsita näha vaid juulikuus kui on tõeliselt soojad suveilmad. Kuid ma ei ole üleriietatud, ma tean täpselt kui palju riideid mul seljas peab olema, et ma külma ei saaks."

Seetõttu oli ta ka enne jääle istumist end selleks korralikult ka ette valmistanud: "Mul on teksade all 2 paari paksusid puuvilla sukkasid ja retuusid. Ja mantli all soe pesu, kõrge kraega hall kampsun, pikk must kampsun ja pikk hall kampsun ja nende ääred koos mantliga tagumiku all."

Tubli, Helen! 

Jaga
Kommentaarid