• Katariina Ratasepp 31 26.11.1986, näitleja
  • Sven Grünberg (61) 24.11.1956, helilooja
  • Madis Milling (47) 24.11.1970, koomik ja poliitik
  • Mihhail Kõlvart (40) 24.11.1977, poliitik
  • Tanel Ingi (41) 26.11.1976, näitleja
  • Katariina Ratasepp (31) 26.11.1986, näitleja
  • Villu Kangur (60) 27.11.1957, stsenarist
  • Ragne Pekarev (37) 27.11.1980, näitleja
  • Doris Kareva (59) 28.11.1958, poetess
  • Rasmus Rändvee (22) 28.11.1995, laulja
  • Gita Ränk-Kalmet (58) 29.11.1959, näitleja ja diplomaat
  • Urmas Sõõrumaa (56) 29.11.1961, staarärimees

Jäär 21. märts – 20. aprill
Vuhised novembrikuu tuules muretult ja kergelt. Majanduslik olukord laseb sul end hästi tunda ja kuskilt miski ei pitsita. Üle pika aja suudad sa õhtul kodus olla nii, et pea on mõtetest prii. Seda siiski nädala teises pooles, sest esimeses osas oled sa end kõikjale ära lubanud ja üdini rakkes. Hoia oma varal silm peal – keegi himustab midagi, mis sulle kallis.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Oled otsekohene ja üle su huulte voolavad välja kaua peas olnud mõtted. Õhk saab puhtamaks ja sinu enda seesmine maailm niisamuti. Keegi käib ümber sinu nagu kass ümber palava pudru, kuid sa ei pane seda tähele. Või õigem oleks öelda – märkad küll, kuid siis on juba hilja. Ära mängi head partiid maha!

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sul on lahti sõlmida üks korralik sasipundar. Sa ei saa aru, et oled ise enda elu keeruliseks elanud ja näed kurja vaeva, et taas reele ronida. Miks sa annad lubadusi, mida täita ei suuda? Valikuid ju on, kuid sa valid valesti. Õnneks ei lase laperdav nädal su tujul langeda ja naeratus püsib su näol 24/7.

hk 21. juuni – 22. juuli
Oskad, suudad ja tahad teha õigeid valikuid. Varem ajasid sa justkui sõrgu vastu – teadsid, mis oleks parem, kuid talitasid ikka risti vastupidi. Sind paelub esoteerika ja kõik müstiline. Ole ettevaatlik, et sa selle tuules end mõne sektiga ei seo. See kõik võib käia nii mööda minnes, et ei pane tähelegi, kui oled juba sõrme andnud.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sind on kerge õnnelikuks teha, sest sa tunned rõõmu igast pisiasjast. Paned kellegi endasse armuma ja naudid tema imetlevaid pilke. Jälgi ainult, et sa teisi ära kasutama ei hakka. Faas, kus sa näitad näpuga – tee seda, too mulle seda, on kiire saabuma.

Neitsi 24. august – 22. september
Su elus on toimunud suur muutus. Sul on uued mõtted, uus suund, uued unistused. Seda kõike oli vaja, sest seisid liialt kaua ühel kohal, sogases vees. Tunned kergendust, sest su turjalt on pudenenud justkui rusuv taak. Edasi saab ainult paremaks minna!

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Nädal, mis kerib ajaloo tagasi. Sulle meenuvad vanad head ajad, lappad vanu pilte, helistad vanadele sõpradele. Pole ime, kui istud nädalalõpus laua taga parimate sõpradega põhikoolipäevilt. Minevikus toimetamine on sulle vajalik, et mõista paremini seda, kus ja kes sa täna oled.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kellegi käitumine ajab sind endast välja ja lähedal on aeg, mil sa oma taskusse surutud rusikas käe välja tõmbad ja ühe tutaka äsad. Mõtle siiski enne, mida see endaga kaasa toob. Pulbitseva viha võiksid suunata poksitrenni või maandada end joogas. Õpi enda emotsioone paremini talitsema, sest sul võib kaas pealt lennata ka järgmisel nädalal.

Ambur 22. november – 21. detsember
Analüüsid sõnu, mida keegi sulle möödaminnes puistas. Mõtled, miks ta küll nii ütles ja mida ta sellega mõtles. Jäta see sinnapaika! Ära takerdu nii väikestesse asjadesse, sest vastasel juhul lähevad suured ja olulised teemad sinust tuhisedes mööda. Hoia end intrigantidest eemale, sest võid mõne mahlase kuulujutu küüsi langeda.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Keegi teab su nõrkusi sinust endast paremini ja kasutab seda ära. Üleüldse sõidetakse sinust sel nädalal eriti agaralt üle. Tõkesta seda juba eos! Pane end maksma, kehtesta oma sõna ja aja selg sirgu! Kõikidel inimestel on mitu poolt ja nii ka sinul. Ainult roosat ja pehmet nunnut iseennast näidates kaugele ei jõua.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Armastus pole sulle kunagi varem nii ilus tundunud. Õnn on nii vastkohtunud kui pikalt suhtes olnud Veevalaja õuel. Armastus on kõige tähtsam asi ja kui keegi üldse, oled see sina, kes sellest aru saab. Ilusal romantilisel lainel kulgeb nädal reedeni välja. Laupäeval võid veiniklaasi taga liiga avameelseks muutuda. Kõiki mõtteid ära siiski välja ütle.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Imetled kellegi kõneoskust ja mõtteselgust. Vaatad ühele inimesele alt üles ja soovid olla tema sarnane. Iseenesest on hea, et sul on iidol, kuid enda tegemistes võiksid ajada siiski oma rida, säilitada iseenda nägu. Topid nina kellegi teise ellu. Proovi parem enda tegemised rööbastesse saada

Jaga
Kommentaarid