29. jaanuaril 2016 esinevad Saku Suurhallis alternatiivmuusika gurud – maailmatuntud ja armastatud bänd Imagine Dragons. Nende laulud on kõikide Suurbritannia, USA, Kanada ja Euroopa riikide raadiojaamade TOPis. Imagine Dragons, kes teevad muusikat alternative rock, indie ja indie rock stiilis, esinevad esmakordselt Eestis oma "radioaktiivse" programmiga.

Poisid ei vaja arvatavasti tutvustamist, kuid uutele fännidele võime öelda, et Imagine Dragons on USA indie bänd. Bänd oli moodustatud 2008. aastal Las Vegases, Nevada osariigis. Hetkel kuuluvad bändi Dan Reynolds (solist), Wayne Sermon (kitarr), Ben McKee (bass), Daniel Platzman (trummid). Rahvusvaheline tuntus tuli bändile koos 2012. aastal ilmunud debüütalbumiga Night Visions.
Mõelge vaid, bänd on keskmiselt vaid 5 aastat vana ja juba maailma tipus. Vähesed muusikud suudavad end nii kiiresti tuntuks laulda. Imagine Dragons'i teine album Smoke + Mirrors, mis ilmus alles 2015. aastal, on juba World Billboard 200 ja ka Top Album Sales listis kuninglikul esimesel kohal.
YouTube'il on Imagine Dragons videosid vaadatud mitusada miljonit korda, rääkimata juba positiivsetest kommentaaridest ja like'dest. "Meie jaoks on see fantastiline näitaja, tunneme, et inimesed saavad meist aru ning liigume õiges suunas. Just need positiivsed sõnumid fännidelt ja laulude/ videote jagamised motiveerivad meid kirjutama aina rohkem uut materjali ja anda rohkem kontserte,"- ütlevad muusikud.

Tallinn Concert Club liikmed saavad pileteid osta tunduvalt varem. Klubiliikmetele algab piletite müük juba 1. mail 2015.