Ligi kuus aastat tagasi intervjuueeris Inga Lunget näitleja Ain Mäeots ja esitas talle üpriski ebameeldivaid küsimusi. Muuhulgas seda, kui palju saab ta ühe seriaali eest palka või mitu partnerit on tal kokku olnud.

Vaata humoorikaid vastuseid videost!

Siiski-siiski oli tegemist vaid kokkumänguga ja üleüldse oli Inga Lunge tollal veel Inga Allik! Üheskoos Mäeotsaga näidati noortele kuulajatele seda, kui lihtne on lauseid kontekstist välja murda. Esialgu mängiti läbi tavapärane intervjuu arukate vastustega ja hetk hiljem näidati publikule sedasamust videot ehk monteeritud versiooni intervjuust, mis on kohati päris piinlik. Näiteks ütles ta, et saab ühe seriaali tegemise eest 100 000 krooni.

Kui Ain Mäeots uuris, kelle kõrval ta hommikul ärkas, vastas Inga, et ei mäletagi. Tegelikult lisas ta kohe ka seda, et see oli nali ja muidugi mäletab, kelle kõrval ärkas - ent see lause lõigati intervjuust välja. Ka partnerite küsimuse peale vastas ta tegelikult, et ta on alles nii noor ja korralik - kuidas temalt üldse midagi sellist küsida saab?

Värskes Kroonikas aga räägib Inga täiesti tõsiselt sellest, kuidas ta peaaegu enda osast seriaalis "Pilvede all" loobus. Uskumatu, eks?

Et kõik värsked uudised Sinuni esimesena jõuaksid, telli värske Kroonika paberajakiri SIIT või digiajakiri SIIT!

Jaga
Kommentaarid