„Ma pole siiani ära harjunud mõttega, et minu sees kasvab eraldi inimene,“ ütleb laulja Brigita Murutar (20). Tema kitarristist elukaaslane Paul Neitsov (23) lisab: „Ma olen väga rõõmus!“

Kas tulemas on tüdruk või poiss?

Brigita: Ma olin ju sündimise hetkeni Harry, sest ultraheli näitas, et kahe jala vahel on midagi. Hiljem selgus, et see oli nabanöör. Mul on käimas 21. rasedusnädal. Me nägime ultrahelis, et ootame tüdrukut. Tähtaeg on sügisel, 1. oktoober. Tegelikult meie jaoks ei olnud vahet, kas tuleb poiss või tüdruk, peaasi, et laps on terve ja elujõuline.

Kas plaanid sünnitada haiglas või kodus?

Brigita: Ma tahaks, et ma oleks nii julge, et sünnitaksin kodus, aga vaadates oma ema esimest sünnitust, kellel oli pärast korralik traageldus, siis ma pigem lähen ikka haiglasse.

Kuidas sa end tunned?

Brigita: On omad tõusud ja mõõnad.

Paul: Ups and downs.

Brigita: Siis kui olin umbes poolteist kuud rase, hakkasid emotsioonid igas suunas hüppama. Näiteks hakkasin ennast enne väljaminekut sättima ja meikima ja mind ärritas puuderkreemi konsistents; puudritups, mis maha kukkus, ajas närvi. Kui võtsin selle maast üles ja sellel oli tolmukübe juures, viis see mind totaalselt endast välja! Sel hetkel sain aru, et olen rase mis rase. Mõtlesin, et tuleb oma emotsioone taltsutada, sest liigne närvitsemine mõjuks beebile halvasti. Ma hoian ennast energiasäästlikul režiimil, ma ei tohi ennast väga palju raisata, ei tohi olla hüsteeriline kana.

Kas sind ajas iiveldama?

Brigita: Mul on siiamaani autos väga raske viibida, pikki maid sõita. Samas on mul oluliselt paremini läinud kui paljudel teistel. Minu vanemal õel oli õudne! Ta kaotas kohe alguses mitmeid kilosid, sest kallistas kogu aeg WC-potti. Minul on lihtsalt halb ja ma ei saa kinnistes ruumides olla, tekib õhupuudus.

Kuidas Kati Murutar lapseuudise vastu võttis, millal on oodata pulmi ja kuhu noored pesa punuma hakkavad ning julgeid fotosid ootusest uudista edasi juba Kroonika digiajakirjast!

Jaga
Kommentaarid