Taavi Rõivase teise valitsuse riigihalduse minister, poliitik Arto Aas sõlmis laupäeval, 12. augustil abielu elukaaslase Katrega, kes kannab nüüd liitperekonnanime Piiroja-Aas. Paari suhet kroonib kaheaastane tütar Lydia Marie.

Arto (37) ja Katre (43) tutvusid üheksa aastat tagasi Pärnus, kuid nende suhte algus ulatub tagasi kuue aasta tagusesse aega. Kihlumine leidis aset eelmisel kevadel Saaremaal ühel romantilisel õhtusöögil. Pruutpaari jaoks on Saaremaa eriline paik, sest seal on ka nende suvekodu. Kohe pärast kihlust läks lahti pulmade planeerimine.

Pulmapidu ja tseremoonia toimus Neeme külas Ruhe rannamajas. Miks just seal? Eks ikka sellepärast, et Ruhe on Arto ja Katre lemmikrestoran.

„Seal on lihtsalt imeliselt rahulik ja ilus,“ sõnab Arto.

Pulm organiseeriti oma jõududega. Lõpufaasis tuli appi ka pruudi koolivend, kes meisterdas dekoratsioonid ja hoidis silma peal, et kõik sujuks viperusteta. Programmi osas otsustati, et lihtsuses peitub võlu. Pulm toimus vabas vormis heade sõprade ja pere keskel ilma pulmamängude ja õhtujuhita. Pruutpaari soov oli veeta hubane õhtu koos oma külalistega, keda oli ligi seitsekümmend.

Kohal oli Reformierakonna koorekiht – teiste hulgas Rain Rosimannus, Kristen Michal ja Taavi Rõivas, kelle pulma Kadri ja Arto omakorda sellel nädalavahetusel lähevad.

Jaga
Kommentaarid