Kunagise menubändi Vanilla Ninja liige Katrin Siska jätkab maailmaturneed oma uue kolmeliikmelise „bändiga“, kuhu kuuluvad lisaks talle tema elukaaslane Kristjan Varik ja poeg Alexander.

Viimasel kolmel aastal on Katrin (33), Kristjan (38) ja Alexander (4) elanud üheteistkümnes riigis: Brasiilias, USA-s, Bahamas, Portugalis, Prantsusmaal, Hispaanias, Itaalias, Lõuna-Aafrika Vabariigis, Rootsis, Bulgaarias ja Kreekas.

Tavaliselt valitakse lapsevanemaks saades stabiilne ja paikne eluviis. Sinu pere aga rändab ühest riigist teise.

Armastan tohutult reisida. Sellepärast tundsin end Vanilla Ninjas, millega tuuritasime palju, nagu kala vees. Praegu on mul uus kolmeliikmeline bänd, kelleks on mu pere. Meil on tavaks lisaks vanadele lemmikkohtadele reisida ka riikidesse või linnadesse, kus kunagi varem käinud ei ole.

Kuhu riiki toimus esimene reis koos lapsega?

Pärast lapse sündi tekkis mu elus esimene pikem paikne periood, kuna ma ei julgenud väikese beebiga kohe eksootilisele maale reisida. Tegime kõik vajalikud vaktsiinid ja lasime tal suuremaks sirguda. Kui Alexander oli pooleteise aastaseks saanud, sõitsime Brasiiliasse. Aga hoolimata suurest ettevaatlikkusest läks kõik valesti. 

Jaga
Kommentaarid