Kerli Kõiv lisas öösel enda Youtube'i kanalile klipi, kus ta selgitab enda uue video tagamaid - ta on nördinud, et seda seostatakse Illuminatiga.

Ta ütleb, et kui meie mõistuse ja maailma juhtimine nii lihsalt käiks, siis ma kasutaks seda pigem paremal eesmärgil ära. "Mul on hea meel, et kõik need Illuminaati-inimesed jagavad mu videot, aitäh tasuta reklaami eest - seda ma vajan," ütleb Kerli sarkastiliselt.

Ta lisab, et kui inimesed tahaksid olla mures või vihased, siis pigem sellepärast, et Donald Trumpist võib saada järgmine president või et algab Kolmas maailmasõda. "Vähemalt saan mina siis enda metsamajja põgeneda," mõtiskleb Kõiv.

"Ma ei taha olla kuulus ega rikas, ma tahan lihtsalt teha kunsti ja suhelda enda Moonchildrenite kogukonnaga," lisab ta kurbusest. "Mul pole vaja nende idiootide arvamust, kes püüavad mingeid kuradima tõekspidamisi levitada, ise üleüldse teadmata, millest nad räägivad," läks Kerli negatiivsetest kommentaaridest rääkides tuliseks.

Video lõpus tunnistab Kerli, et tegemist oli päris tõsise videoga, ent ta on lihtsalt nõutu, sest tema eesmärk on enda kunsti jagada ning inimestele sellega midagi anda, ent ikka ja jälle arvab keegi, et võib tema loomingu alusetult täiesti maha materdada.

Täna avalikustas Kerli Kõiv ka "Making of" video, kus ta seletab ideede/filmimise/muusikavideo tegelikke tagamaid.

Jaga
Kommentaarid