Tänane värske Kroonika kirjutab sellest, kuidas lauljatar Liis Lemsalu (23) on enda ellu leindud uue silmarõõmu - 28aastase Marko Ala. Kes aga on see salapärane uus peika?

Marko Ala on Eesti populaarseima disaini- ja mööblistuudio Oot-Oot üks loojaid, disainereid ja omanikke.

Eesti juhtimisajakiri Director kirjutas mõned aastad tagasi, et Marko Ala ja tema äripartner Joonas Torim ei lõpetanud Tartu kunstikoolis nö õigel ajal, ühte ei lubatud esimesel katsel lõputööle, teisel said takistuseks võlgnevused. Aga kui nad kord seda tegid, siis lõpetasid mõlemad kiitusega ja tundub, et kiitus oli asja eest – just Joonas ja Marko on loonud Eesti kõige põnevama mööbliäri. 

Kooli ajal kogusid nad nii palju praktikapunkte, et sellest oleks poolele kursusele jätkunud, ent aktiivsuses tõttu tuli lõivu maksta - mida rohkem kooliväliselt toimetati, seda vähem jõuti tundi.

Näiteks ajas Marko Tallinnas Rotermanni kvartalis välja ruumid ning hakkas hoopis kõrtsi pidama, Oot-Oot lounge’i. See tegutses seni, kuni politsei hakkas seal liiga tihti külas käima, Marko sõnutsi ei olnud neil plaanis mingit läbu korraldada, kuid selleks, et asi ära tasuks, tuleb ikka õhtuti alkot müüa. Tänaseks on kõrtsist aga välja kasvanud disainistuudio. Loe täismahus artiklit SIIN!

Marko on aga avaldanud endast Facebookis kaks portreed, mille juurde on märkinud, et pildistajaks on Liis Lemsalu ning Liiski on enda Instagramis märku andnud, et on koos temaga aega veetnud...

☁️☁️ #rolleiflex #bw #stripes#photography #vintage #thisguytho

A photo posted by L I I S L E M S A L U (@liislemsalu) on

Et kõik värsked uudised Sinuni esimesena jõuaksid, telli värske Kroonika paberajakiri SIIT või digiajakiri SIIT!