Viimasel ajal on Kristel Mardisoo olnud lakkamatult avalikkuse huviorbiidis. Siin on ülevaade kõigest, mis temast on kirjutatud, ja sellest, kuidas naine sündmusi ise on kommenteerinud.

Selle aasta sõbrapäeva eel Kroonikale antud intervjuus tunnistas tollane staarpaar Kristel ja Tanel Padar, et mehe varasem pidutsemine ja alkoholi tarbimine põhjustas nende suhtes pingeid. „Eks me oleme raevukalt tülitsenud ka… See elu ei olnud lust ja lillepidu, oli väga raskeid aegu, kus ma ähvardasin ja pakkisin oma kotte,“ rääkis Kristel.

„Kristel on päris temperamentne. Selliseid asju on ikka korduvalt ette tulnud: võtab oma seitse asja ja sõidab bussiga maale,“ meenutas Tanel, ja lisas: „Nagu Kristeli ema ütles ükskord poolparastavalt: Nüüd Kristel leidis kõva kivi. Kaks kõva kivi me oleme. Eks me siis üritame head jahu jahvatada.“

Tanel kinnitas ka, et leppimise puhul teeb tema alati esimese sammu. „Ma olen sellega harjunud juba. Kui ma poleks esimesena helistanud või sõnumit saatnud, siis vist olekski meie suhe ammu läbi.“

Septembris lahvatas suur skandaal, kui avalikkusele tuli teatavaks, et Kristel oli juba mõnda aega abielus teise mehega. Uudis oli üllatuseks ka Tanelile.

Kristel tunnistas Kroonikale antud intervjuus, et tema suhe Taneliga ei olnud kunagi nii stabiilne kui rahvale näidati. „Minu elu Taneliga on olnud täis armukadedust ja leppimist, väljakolimist ja kokkukolimist, mis ei ole jõudnud kordagi avalikkuseni. Ka täna elan ma tegelikult üksi,“ selgitas naine.

Tolleks hetkeks oli ta juba veidi üle aasta on olnud ametlikult abielus ettevõtja Andreas Metsamaaga. „[S]el momendil, kui ma temaga abiellusin, olin Tanelist lahku läinud ja arvasin, et see lahkuminek on lõplik. Aga nii nagu see suhetega on – meie vahel Taneliga see miski, mis meid sügavalt seob.“

Seejärel tõusis rahva huviorbiiti Kristeli Instagrami foto, kus naine poseeris pulmakleidis. Kas tegu võib olla pildiga naise päris pulmast, uuris Õhtuleht.

Tegelikkuses pärines pilt ehtebrändi kampaaniast, kus Kristel modellina üles astus.

Kristeli ja Taneli suhe katsumustele vastu ei pidanud ja järgmisel nädalal seadis Tanel Facebookis oma suhtestaatuse vallaliseks.

See ei jäänud aga aasta viimaseks kõmuliseks juhtumiks, millega Kristelit seostati. Oktoobri lõpus kulutulena levinud kupeldamisskandaaliga seoses kerkis esile ka tema nimi. Meelelahutusportaali Publik artiklis teatas üks anonüümseks jääda soovinud naine, et just Kristel oli see, kes ta skandaali keskmes oleva ärimehe I. J. Zandiga tuttavaks tegi. Pärast kolmekesi õhtustamist mindi tema sõnul mehe korterisse, kus Kristel õhutas teda laskma Zandil end masseerida.

Kristeli enda selgitust saab lugeda värskest Kroonikast.

Jaga
Kommentaarid