ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE!

  • Kadri Rämmeld (Adamson) 40 16. august 1976, näitleja
  • Tõnu Kilgas (62) 13. august 1954, näitleja
  • Mihkel Mattisen (40) 13. august 1976, muusik
  • Vilja Toomast  (54) 15. august 1962, poliitik
  • Ene Veiksaar (48) 17. august 1968, ajakirjanik
  • Rain Simmul (51) 18. august 1965, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Seisad enese tõekspidamistele vastu, kuid praegu on nii õige. Lükka sarvedega takka! Abipalumine pole su tugevaim külg. Miks? Sa ei pea kogu  maailma töid üksinda ära tegema. Anna märku, kui on raske, sest teadupärast tähendab liigne agarus suurt ogarust. Vahel on tark suu lahti teha ja inimestega rääkida. Sinu mõtteid ei osata lugeda ning ilusate silmade taha ei näe. Naer on terviseks ja laupäeval võta vabamalt.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Vallaliseks olemise aeg on läbi! See inimene, kellega sa praegu suhtled, võibki olla see üks, ainus ja õige. Keskendu talle ja lõpeta kilavate silmadega ringi käimine. Kogu maailma vallalistega ei jõua sa tutvuda ja polegi vaja! Viska kallimaga murule selili, võta tal käest kinni ning asuge pilveloomi otsima ja lennukeid lugema. Rahakotis viliseb tuul, kuid see sind ei heiduta. Armastuses on head ajad käes, finantsiliselt head ajad lähenemas.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Keelatud tunded, keelatud armastus... Liiga palju on mängus ja liiga palju on kaotada. On see kõik seda väärt? Armukolmnurk on see, millesse sa end mässinud oled ja kus sa kõige vähem hetkel olla tahaksid. Tegutse ja otsusta targalt. Lõpeta unistamine, sest reaalsus koputab valjult uksele. Kõik, mis sa ette võtad, sujub kui õlitatult. Ka intriigide punumine.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Tunned ühe inimese vastu suuri tundeid, kuid tema emotsioonid nii uhked pole. On ta sind üldse väärt? Mõtle sellele ja hinda end kõrgemalt. Armastus tähendab siiski seda, et meeldid talle sellisena, nagu sa oled. Ära muutu ega joondu kellegi ettekirjutuste järgi! Vigadest õpitakse ja seda sa teed ka tööl olles, kuid see ongi normaalne. Vaata hoolikamalt, keda usaldada.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Lõpeta provotseerimine ja õpetamine! Seisa peegli ette ja silu turris lõvilakk madalamaks. Jäta maailmaparandamine teiste hooleks ning saa alustuseks iseendaga hakkama. Selles, et sind välditakse, võid süüdistada vaid ennast. Hoides rahulikumat profiili, oled õige pea taas seltskonna armastatuim hing. Kuula vahel ka teisi, sest teised on sind piisavalt kaua kuulanud. Naer on terviseks!

Neitsi 24. august – 22. september
Tunded ja mõistus ei käi alati käsikäes. Mida kuulata? Keda kuulata? Lisaks armusuhetele on maailmas veel mõndagi muud ilusat. Võta oma romaani rahulikumalt ja keskendu teistele ettevõtmistele, mis samuti hinge paitavad. Kõik loksub ise paika. Rahaliselt pole käes parimad ajad ning seega pole hamstri moodi toiduvarumine üldse paha idee. Pelmeenid säilivad sügavkülmikus terve igaviku.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kipud järjepidevalt astuma ühte ja samasse ämbrisse. Lõpeta see ja mine eluga edasi. Vigadeparandused on tehtud ja oled endast parima andnud. Tööl ära lase kolleegidel endale pähe astuda ega enda seljas liugu lasta. Sa pole Ema Teresa, kes peab kõiki aitama ja 24/7 olemas olema! Keskendu hetkele ja naudi kolmapäeva, mis tõotab sinu jaoks nädala parimaks päevaks kujuneda.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Raskemad ajad on möödas ja selle eest, et täna taas laineharjal sõidad, võiksid tänada oma parimat sõpra. Muide, aitäh-ütlemine ei väljenda sinu nõrkust. Tööl viskab keegi sulle usinalt silma, aga sa ei märka seda ning ehk polegi kolleegiga tiivaripsutamine see kõige õigem tegu. Kipud jalgu seinale viskama ja laisklema, kuid ära unusta, et töönädal saab punkti siiski reedega. Palk päris niisama su kontole ei jookse ja töö vajab tegemist.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kui sa vaid ka ise teaksid, mida elult saada tahad, oleks teistelgi palju lihtsam. Otsusta lõpuks ära, sest kõike sa niikuinii ei saa. Su seitsmes meel pole juba mõnda aega korralikult töötanud ning otsused on rasked tulema. On oht sattuda suuremasse intriigi, kuid kui see kohe silutud saab, lõpeb see rahulikult. Raha voolab kiirelt su taskusse, kuid veel kiiremalt sealt välja. Võta rahulikumalt. Puhas kodu puhastab ka mõtted. Tolmulapp kätte ja tegutsema!

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kordki elus võiksid sa oma sõpra kuulata ja nüüd on see kord käes. Semu jutus võib olla iva, mis võib aidata suhtesasipuntra kenasti lahti harutada. Töistes otsustes kipud olema kui kits kahe heinakuhja vahel, sest laual on kaks põnevat pakkumist. Mida valida ja kuidas valida – selles on küsimus. Usalda oma sisetunnet ja ära hoia vanast kümne küünega kinni. Kõik, mis tuleb, see ka läheb. Mida rohkem annad, seda rohkem saad.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Aeg on vastutust kanda. Nüüd saad aru, et vahel on parem enne mõelda ja siis öelda. Sõnadel on vägi ja seda, mis kord huulilt lendu läinud, enam kinni ei püüa. Ära rabele mitme ettevõtmise kallal üheaegselt, sest see käib sulle hetkel üle jõu. Pane ühele asjale punkt ning alusta siis teisega. Lubad end suure suuga igale poole appi, kuid sa ei jõua ega peagi jõudma! Ära võrdle end pidevalt teistega. Pea püsti!

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Armastus paneb särama. Kadedaid pilke jagub, kuid sina naudi oma õnne, mida nii kaua igatsenud olid. Oled seda väärt! Lõpuks oled aru saanud, et tiimitöö säästab sind. Oskad suurepäraselt töid delegeerida ning sel moel enesele kvaliteetaega võita. Õnn naeratab Kaladele sel nädalal eriti suure suuga. Naerata vastu! Sulps!

Et kõik värsked uudised Sinuni esimesena jõuaksid, telli värske Kroonika paberajakiri SIIT või digiajakiri SIIT!