// Rohkelt õnne sünnipäevalistele! //

  • Piret Rauk 47 18.04.1970, näitleja ja Kuressaare Linnateatri juht
  • Jalmar Vabarna (30) 17.04.1987, muusik
  • Tiina Tammetalu (56) 17.04.1961, kunstnik
  • Maiken Schmidt (32) 17.04.1985, näitleja
  • Leida Rammo (93) 18.04.1924, näitleja
  • Juhan Ulfsak (44) 18.04.1973, näitleja ja lavastaja
  • Priit Võigemast (37) 18.04.1980, näitleja ja lavastaja
  • Garmen Tabor (49) 19.04.1968, näitleja ja teatripedagoog
  • Neeme Raud (48) 19.04.1969, teleajakirjanik
  • Robert Vaigla (32) 19.04.1985, kitarrist
  • Henrik Kalmet (31) 19.04.1986, näitleja
  • Margus Saar (51) 20.04.1966, teleajakirjanik
  • Evelin Ilves (49) 20.04.1968, presidendiproua

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sind ootab ees üks suur õnnestumiste jada. Kui mõne jaoks näib su klaas pooltühi, siis positiivsusest pakatava Jäära jaoks on see pooltäis. Sellise suhtumisega jõuad kaugele! Ehkki toimetad Hunt Kriimsilma kombel mitmes ametis, ja sulle näib, et lõpus valitseb ikka nälg, siis tea – paremad ajad on alles ees.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Pisarad ei tähenda alati nõrkust, vaid näitavad su empaatiavõimet, julgust ja avaldavad vahel rõõmugi. Ära hoia emotsioone nii kiivalt enda sees! Algav nädal veeretab su teele mõned proovikivid, kuid tuled nendega kenasti toime. Eksameid ja sisseastumiskatseid sooritavad Sõnnid võiksid uskuda rohkem enda sisetunnet – see ei vea alt.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Päike särab ka siis, kui õues on pilvine – sul on imepärane oskus näha kõigis ja kõiges vaid head. Ära lase enda head vibe’i kellelgi rikkuda. Oled oma eluga sõber ja suudad kõiki tegemisi kenasti ohjata. Romantiline Veenus puistab su teele roosiõisi ja silmarõõme. Päris kõiki ja kõike üles noppida siiski ei maksa.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kevad on alanud rutakalt ja põnevalt. Eesolevad seitse päeva pidurdavad pisut tempot, kuid see on üksnes hea – annab aega atra seada ja mõtetel settida. Su intuitsioon on absoluutses töökorras ja meeled valla. Leiad oma ellu uusi sõpru, harrastusi ja kõike, mida pikalt oodanud oled.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Saturn ja Uraan on andnud sulle endast kõik, et saaksid nende jõul veeta oma elu vingeima kevade. Kuidas sa sellega toime tuled, on juba sinu enda teha. On inimesi, kes sinust ei pea ja su aadressil selja taga keelt teritavad – ära lase kõlakatel end heidutada! Armastuses pead tegema otsuseid, mida sa teha ei tahaks, kuid nüüd on tõesti aeg.

Neitsi 24. august – 22. september
Mars on sind oma energiaga täis laadinud nagu Duracelli-jänese ja hoog on selline, et vaata aga ette! Ära lase end teiste mõtetest ja sõnadest pidurdada. Niisama lõualõksutajaid ja neid, kes õpetama kippuvad, on meie ümber alati. Muide – pane endale prillid ette! Keegi teeb sulle agaralt silma, kuid sa ei märka seda.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Jupiter annab sulle võimaluse märgata seda, mida peaksid enda elus muutma. Midagi pole otseselt halvasti, kuid mingid otsused tuleb nüüd ära teha. Näed ka inimsuhteid teise pilguga, objektiivselt ja selgemalt. Sul on kergem mõista, mida sulle ridade vahel öelda tahetakse ja paned endasse armuma nii mõnegi kaunishinge.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Su elu sarnaneb praegu seriaaliga “Vaprad ja ilusad”, kus pidevalt justkui midagi toimuks, kuid tegelikult seisab kõik aastaid ühe koha peal. Sa klatid suhteid, mida klattida ei anna. Ehk oleks aeg mingile asjale punkt panna? Tango tantsimiseks läheb vaja kaht inimest. Viitsid sa tõesti jätkuvalt üksinda tantsusussi sahistada, loota ja oodata?

Ambur 22. november – 21. detsember
Kevade saabudes lõi uljas Ambur hõlmad valla, kuid täna maadleb ta külmetusega. Sidrun ja puhas vesi aitavad sind kiirelt joonele ja sa jätkad täpselt sealt, kus pooleli jäi – näpud püsti ja õue hullama. Ehk tasuks veidi hoogu maha võtta ja end säästa. Tööl ja koolis läheb üldiselt kenasti ja ka semud su ümber on tõeliselt toetavad.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Tunned, et sa poleks justkui tänavu veel sõba silmale saanud, sest väsimus kontides lihtsalt tapab. Oled kõigest inimene, saa sellest aru. Kõiki kohustusi ei saa sinu õlgadele panna. Lase vastutada ka teistel. Kohtud inimesega, kes paneb sind õiges suunas vaatama. Teiste kuulamine tuleb sel nädalal kasuks.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kuula oma südant! Kõiki vastuseid tantrakoolitustelt ja eneseabiõpikutest ei leia. Oled mingil põhjusel veidi närviline ja kipud teravalt ütlema. Kui oled kedagi solvanud ja saad sellest ise aru, ära karda vabandust paluda. See ei tee sind kuidagi nõrgemaks, vaid otse vastupidi. Romantikatuuled täna veel ei puhu, kuid kuskil kaugemal on need tõusmas….

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kaua sa ikka näidelda jaksad! Aeg on mask eest rebida ja olla sina ise. Kui sa kellelegi sel moel ei meeldi, siis nii on - järelikult ei vääri see inimene sinu aega. Kriitikat sajab uksest ja aknast, kuid sa ei lase end sellest häirida.

Jaga
Kommentaarid