ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE!

  • Mari Palm (Maarja Ird, 69) 15. juuli 1947, näitleja
  • Raivo E. Tamm (51) 15. juuli 1965, näitleja
  • Iiris Vesik (25) 16. juuli 1991, laulja
  • Maret Maripuu (42) 16. juuli 1974, poliitik
  • Kalev Vapper (63) 17. juuli 1953, ajakirjanik ja ärimees
  • Rita Rätsepp (54) 17. juuli 1962, näitleja
  • Eduard Korotin (43) 18. juuli 1972, võistlustantsija
  • Kristjan Kannukene (20) 18. juuni 1996, laulja
  • Triin Tulev (30) 18. juuni 1986
  • Diana Klas (49) 19. juuli 1967, näitleja
  • Andres Puustusmaa (45) 19. juuli 1971, näitleja, režissöör
  • Leonid Apananski (64) 20. juuli 1952, majandustegelane

Jäär 21. märts – 20. aprill
Mis läheb üles, peab kord alla tagasi tulema. Kui see juhtub majandusega, on kohe kisa lahti. Kuid üldiselt seostub allatulek mõnikord ka teenitud puhkusega. Kui su elus on viimasel ajal olnud liiga palju pingeid, ei ole see märk allakäigust. See näitab, et sinu tegemised lähevad liiga paljudele korda. Säilita optimismi – see aitab sul vaenlastest üle lennata.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Facebookis sõprade tegemisi jälgides saab selgeks, kui paljudes kohtades vajatakse sinu toetust. Üks kriis ajab teist taga ja valedel, mis tuleb õigeks pöörata, ei tule lõppu. Sa ei jõua sel nädalal kõiki aidata. Aga sa saad aidata kedagi. Tee seda, ja ära küsi, kui palju see sulle maksma läheb. See on ainuõige viis maailma parandada.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Inimeste ideedele ei tule kunagi lõppu. Igaüks arvab teadvat, mida teha, et maailm ometi sellest kriisist välja tuleks. Mõned neist ideedest on vanad, mõned mitte eriti muljetavaldavad, kuid igaüks, kes neid ideid loob, usub nendesse. Sul tekib sel nädalal uus mõte. See võib olla väike, kuid enne kui arugi saad, kasvab see suureks.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Elu juhtub sel ajal, kui teed muid plaane. Nii on tuhandeid aastaid öeldud. See vana tõde resoneerib täna rohkem kui kunagi varem. Need muud plaanid võivad, kuid ei pruugi teoks saada. Elu sellest juhtumata ei jää. Pead veel vabanema ühest probleemist, ja tunneli lõpust hakkab paistma valgus. Tööta selle nimel.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sa vaevad oma pead, püüdes aru saada millestki, mis tegelikult on väga lihtne. Ükski valem ei vii sind õige vastuseni. Sa ei pea kulutama aega ja raha, et seda teada saada. Mida lihtsam ja otsekohesem on su mõtteprotsess, seda kiiremini saabub selgus. Ära aja endale kärbseid pähe. Püüa asja olemust tabada.

Neitsi 24. august – 22. september
Me kõik arvame, eeldame ja loodame midagi. Me kanname prille, mis muudavad maailma pehmemaks, roosamaks ja ilusamaks. Kui sa parajasti üht neist prillidest kannad, läheb meelest ära, et maailm on nähtav ka nendetagi. Proovi sel nädalal tõele näkku vaadata. Ilma prillideta – kui need just ei ole tõeprillid.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Üks mure läheb, teine tuleb. Üks vajadus saab rahuldatud, asemele tuleb kümme uut. See ei lõpe iial. Inimesed on ebakindlad ja ebausaldusväärsed. Olukorrad pole kunagi ideaalsed. Ja ikkagi ei ole sul elule midagi ette heita! Elu naeratab sulle. Naerata talle vastu. Kas või vahelduseks.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kas sul on kombeks üle pingutada? Üldsegi mitte! Sa võiksid vabalt veelgi rohkem pingutada. Sa võiksid kõik pahviks lüüa. Sa võiksid ronida kõige kõrgema mäe tippu. Sa võiksid seda teha, ja poleks ime, kui sa seda nüüd teeksidki. Kuid kas seda ikka on vaja? Tee silmad lahti ja sa näed, et praegu saavutad sama tulemuse palju lihtsamalt.

Ambur 22. november – 21. detsember
Neela mõned vitamiinid. Sa ei kaeba millegi üle? Võta ikkagi. Profülaktika on alati ravist parem. Keegi või miski nõuab sinult liiga palju. Sinu sisemised ressursid hakkavad otsa saama. Ainus, mida tegema pead, on väike vitamiinisüst, mis sisaldab täpselt seda, mida sa vajad. Korraga on sul jälle jõudu, et edasi minna.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Meid on siin ligi kaheksa miljardit ja me kõik arvame, et oleme täie mõistuse juures. Poliitikud, kes maailma parandamise tähe all seda hoopis hävitavad. Inimesed, kes räägivad ühtsusest, kuid propageerivad lahusust. Silmakirjatsejad. Ja ometi leidub siin ka sinusuguseid inimesi, kes selles lihtsalt ei osale. Tunne sellest rõõmu.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kui juhtub midagi head, oleme elevil. Kui asjad ei lähe nii, nagu me tahame, langeme masendusse. Kuid ka tagasilöögid on millekski head. Sa ei saa sinna midagi parata, kui oled nüüd (mõne arvates) liiga enesekindel. Kui kahtlustad, et midagi võib valesti minna, on sul ainult pooleldi õigus. Mine julgelt edasi, ja sa veendud, et oled teinud õige valiku.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
On sul ikka plaan? Kas väljatöötatud strateegia on vettpidav? Kas peaksid iga sammu analüüsima, enne kui saad edasi minna? See on vaba maailm. Keegi ei saa sind sundida. Hoia kinni lihtsatest tõdedest. Kuula oma südant. Kui tunned, et oled õigel teel, siis ilmselt see nii ongi.

Uus ajakiri on ilmunud! Et kõik värsked uudised Sinuni esimesena jõuaksid, telli värske Kroonika paberajakiri SIIT või digiajakiri SIIT!