// ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE //

  • Voldemar Kuslap 80 24.09.1937, laulja-näitleja
  • Egon Nuter (61) 23.09.1955, näitleja
  • Birgit Sarrap (28) 24.09.1988, laulja
  • Tõnis Erilaid (73) 26.09.1943, ajakirjanik
  • Jaan Sööt (52) 26.09.1964, muusik
  • Taavi Rõivas (37) 26.09.1979, peaminister
  • Lenna Kuurmaa (31) 26.09.1985, laulja
  • Aivar Tommingas (61) 28.09.1955, näitleja
  • Mart Juur (52) 29.09.1964, ajakirjanik ja humorist

Jäär 21. märts – 20. aprill
Su võimalused paranevad igas vallas. Kui peaksid kinni ütlemisest „käitu teistega nii, nagu tahaksid, et sinuga käitutaks“, sujuks kõik veelgi hõlpsamini. Sul on jaksu ette võtta ja lõpuni viia midagi suurt, mida oled kaua edasi lükanud. Kuula oma südame häält. Kui julged lahti lasta juurdunud uskumustest ja harjumustustes, võivad avaneda uued uhked uksed.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Tähtede seis hakkab lõpuks ka sinu jaoks mõnusalt paika loksuma. Pakatad energiast ja särad positiivsusest ning annad sel moel jõudu ka lähedastele. Sul on usku iseendasse ja armastusse. Käes on aeg, mil võid kohata oma elu armastust. Peaasi, et sa teda oma liigse särtsakusega ära ei ehmata. Armukadedusehood lükka tulevikku – turritamiseks ja pirtsutamiseks on veel pisut vara.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kogu maailma raskus on langenud Kaksikute õlgadele, kuid õnneks jaksavad need palju kanda. Pistad oma pisikest uudishimulikku nina kõikvõimalikesse probleemidesse ja proovid neid lahendada, kuid tea, et kõik pole siiski sinu võimuses. Ära võta sinu poole paiskuvaid teravaid sõnu südamesse – ütleja ise unustab need sama kiirelt, kui suust välja hõikab.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Tulevikule mõtlemine ajab sulle hirmu nahavahele. Oled liialt pikalt laisklema jäänud ja seetõttu mitmed head võimalused käest lasknud. Nutt ja hala ei aita. Asu tegutsema, näita, milleks võimeline oled. Kui oledki sisemiselt ebakindel, proovi seda praegu mitte välja näidata. Trumbid on sinu käes – mängi nendega õigesti.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kohendad kodu, tegeled iseendaga ja plaanid suuremat sorti pidu oma sõpradele. Lõvi on sõiduvees! Stoiline rahu, naeratus näol ja kindlad sihid silmades ees – just selline sa oled ja just see ka teisi võlub. Võta tekkinud populaarsusest kõik, mis võtta annab ja naudi saadavat tähelepanu.

Neitsi 24. august – 22. september
Sügismasenduseks on veel vara, kuid kurvameelsus on sinusse juba sisse pugemas. Oled liiga palju asju ühele nädalale kuhjanud, mistõttu tunned, et oled kohustuste all pikali vajumas. Vaata et sa tervisele liiga ei tee! Et kõigega toime tulla, pead end hoidma ja hellitama. Ainult sel moel jaksad tegutseda ja edasi minna.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Su innovatiivsust jaguks mitmele inimesele. Ära pidurda! Hoia rooli ja püsi kindlalt teel ka siis, kui sind soovitakse peatada. Jõuad sel nädalal kaugemale, kui mitme varasema kuuga. Armastuses on aeg nautida kõike seda, millest kaua unistanud oled. Miks sa arvad, et teised on rohkemat väärt, kui sina ja sa pole kõike seda ära teeninud? Puha vale! Oled küll.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Eelmisel nädalal elasid hetkes, kuid nüüd on aeg jalad maha suruda ja asjad põhjalikumalt läbi mõelda. Kohtad inimesi, kes aitavad sul leida vastuseid sind kaua piinanud küsimustele. Tabad end taas mõttelt, et sul on suurepärane oskus lihtsad asjad keeruliseks mõelda, et kõik on tegelikult kordades lihtsam ja vastused on su enese sees. Räägi südamelt ära, mis sind piinab – hakkab kergem.

Ambur 22. november – 21. detsember
Ema ja isa nõuandeid võiksid kuulda võtta ka need, kel juustes halli sädelemas. Tõsi on, et elus tuleb kõik enda nahal järele proovida, kuid seikluseid läbi elanud ka sinu vanemad. Nende meenutustest tasub tõeterasid noppida. Igatsed kallistusi ja hellust, kuid seda igatsevad sinult ka sinu kõige armsamad.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Võti, mis viib lahenduseni, on sul käes ja nüüd tuleb vaid õige uks leida. Ära tegutse uisapäisa, mõtle oma sammud läbi. Jänku-jenkat kepseldes – kolm sammu ettepoole, kaks sammu tahapoole, sa kaugele ei jõua. Ikka tasa ja targu. Jäta liigne kritiseerimine teistesse nädalatesse. Tegutse, usu, ela ja armasta.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Teed iseendaga inimkatset, et näha, kui kaugele üks inimene nii napi energiavaruga, kui sul praegu on, liikuda jaksab. Septembrikuu päikesest jääb Veevalajale napiks, mistõttu on aeg lahti kangutada vitamiinipurgid. Vaatamata väsimusele on sinus seksikust, mis ei jää märkamatuks ka teistele. Inimsuhted muutuvad lihtsamaks ja armastust jagub su ellu rohkem kui küll.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Oled äärmiselt atraktiivne ja püüad tähelepanu kõikjal, kus liigud. Kasutad oma sarmi osavalt ära ja viid selle abil lõpule mitu pooleliolevat tööprojekti. Kalad, kes veel koolipinki nühivad, saavad oma nunnusid ripsmeid volksutades õpetajatelt andeks ja võibolla pisut paremaid hindeidki. Ole tähelepanelik, et keegi lähedane su jalge alt ootamatult vaipa ära ei tõmbaks.