ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE!

  • Ülle Lichtfeldt (46) 4. august 1970, näitleja
  • Teele Viira (28) 29. juuli 1988, laulja
  • Vaiko Eplik (35) 1. august 1981, muusik/laulja
  • Inga Salurand (33) 1. august 1983, näitleja
  • Andrus „Bonzo” Albrecht (43) 2. august 1973, muusik/laulja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Su ümber on praegu palju nägude tegijaid, kes sisimas sind kadestavad ja ära kasutada ihkavad. Inimsuhted on keerulisemad kui eales varem, kuid õnneks suudad terad sõkaldest eraldada ning aimad päris hästi, kes mis plaaniga su kõrval tegutseb. Oled sotsiaalne ja kogud seltskonnas viibides enda ümber rahvast nagu kärbsepaber kärbseid.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Lulli lüüa on mõnus, kuid vahepeal tuleb tööd ka teha. Kui planeerid väljasõitu, võta see kindlasti ette – aeg on igati sobiv. Ja kui kohtad reisil olles uusi inimesi, siis tea, et võid nende hulgast leida sõpru kogu eluks ja võib-olla hingesugulasegi! Ära võrdle end pidevalt teistega ja ära mõtle, et teistel läheb sinust paremini. Naudi hetke!

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Elu on rööbastes. Käes on mõtlikum aeg, kus kuulata ennast ja lähedasi. Su rahu kiirgab ka teistesse inimestesse ja sa leiad iseendas vastuseid mitmetele seni vastusteta jäänud küsimustele. Saad aru nii mõnestki veast, mis tehtud – ja suudad teistelt ka andeks paluda. Hea nädal millegi uuega alustamiseks! Tahtsid maalima hakata? Haara siis pintsel ja taiesed sünnivad.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Oled kui vana hing, küpsem ja tasakaalukam, kuid kipud samas ka suurte teadmiste tuules teisi õpetama. Ära unusta, et sa pole kõige targem ja ära suru oma arvamust teistele peale.
Nädalasse mahub ohtralt flirti. Sõnad su huulilt on kerged tulema, kuid mõned sõnad võiksid hammaste taha jääda. Ära luba seda, mida sa täita ei suuda!

Lõvi 23. juuli – 23. august
Seisad suurte valikute ees. Kuula otsuseid tehes oma lähedasi, kelle mõtted ei pruugigi sel korral nii valed olla. Pea läheb selgemaks, kui võtad ette väikese õhtuse sörkjooksu või pika jalutuskäigu. Kui sa seni lotot mänginud pole, siis nüüd võiksid.

Neitsi 24. august – 22. september
Kui töö ei too sulle rahuldust, siis nüüd on õige hetk aeg maha võtta. Aga enne, kui lahkumisavalduse bossi lauale virutad, mõtle siiski korralikult järele. Ühtki suurt otsust ei tasu teha pea laiali. Proovi asjad oma elus tähtsuse järjekorda sättida. Hetkel näib, et kõige olulisem on jäänud sootuks tähelepanuta. Tee oma kallimale pai ja iseendale ka.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kodu kauniks tegemise nädal on kätte jõudnud, sest remont edeneb sel nädalal sinu käte all eriti hoogsalt. Inimsuhted on pisut kiivas, kuid pahteldamises ja tapeetimises valitseb täielik harmoonia. Ja kui kõik eelnev tehtud, premeeri end mõnusa luksusliku õhtusöögiga – oled selle absoluutselt välja teeninud.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Passiivsus on su teine nimi. Unistad ja mõtled, kuid asjad ei edene. Elu ei lähegi edasi, kui sa ise midagi selleks ette ei võta. Lõpeta unistamine ja planeerimine ning hakka liigutama! Puhkusereis kallimaga ei tähenda alati kallist kuurorti, vaid piisab ka mõnusast pikast nädalalõpust Eestimaal. Pidevalt poliitilistel teemadel rääkimine on su sõbrad ära tüüdanud. Pane see valdkond pausile.

Ambur 22. november – 21. detsember
Vastassugupool märkab sind, kuid sa tahad veel rohkem tähelepanu – ühest silmapaarist jääb sulle väheks. Lõkkeõhtu telgi ja sääskedega sind ei meelita ning tahad vaid parimat – siidlinu ja vahuveini. Seda sa ka saad ja tähelepanu niisamuti. Kui oled ebameeldivaid jutuajamisi muudkui edasi lükanud, siis nüüd on õige aeg need maha pidada. Õhk saab puhtamaks ja su pea ka.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sa ei tea, kuhu suunda oma sarved sättida ja kuhu kihutada. Energiat voolab igast keharakust ja füüsiline ning vaimne tasakaal on suurepärane. Miks sa kahtled, et inimene, kes sind köidab, sinust ei huvitu? Oled sa proovinud talle endast märku anda? Sinu mõnusat olemust ihkab enda lähedusse igaüks, kellega kokku puutud. Oh, oleks sind mitu!

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! Ole tähelepanelik ja hoia ohjad enda käes nii töös kui ka eraelus. Kui lased kellelgi teisel enda eest otsustada, ei pruugi need sinu jaoks parimad valikud olla. Julge õigel ajal suu lahti teha, et pärast vähem nurisemist oleks. Ja enesehaletsemisele on aeg punkt panna!

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kui vajad abi, ära karda seda teistelt küsida. Mõtled, et näitad sel moel enda nõrkust, kuid nii see kindlasti pole. Abiväge sul jagub ja lase nad endale ligi. Säästa närve ja energiat ning pane prioriteedid paika. Armastus koputab – tee ometi uks lahti ja lase see sisse!

Et kõik värske horoskoop Sinuni ikka esimesena jõuaks, telli värske Kroonika paberajakiri SIIT või digiajakiri SIIT!