// ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE //

  • Siim Kallas (68) 02.10.1948, poliitik
  • Andrus Ansip (60) 01.10.1956, poliitik
  • Tiina Lokk (61) 01.10.1955, PÖFFi juht
  • Kristel Aaslaid (27) 02.09.1989, näitleja ja laulja
  • Kertu Moppel (31) 04.10.1985, näitleja
  • Joel Lindpere (35) 05.10.1981, jalgpallur
  • Rein Rannap (63) 06.10.1953, pianist ja helilooja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Hea sõna on see, mis sind tegutsema paneb. Ootad silitusi nagu kass sohvanurgas ja neid sa sel nädalal õnneks ka saad. Kiitust tuleb ka neilt, kellelt seda muidu oodata ei oskaks, kuid ole ettevaatlik ja oska ridade vahelt lugeda. Miks peaks inimene, kes on sind varem ära kasutanud, ühel hetkel su parimaks sõbraks ihkama? Hoia süda avatud, kuid pea selge.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Oled kellegi juttu valesti mõistnud. Ära karda selgitust küsida, sest mida rutem asjast sotti saad, seda vähem arusaamatusi tulevikus tekib. Oled mingit sündmust oodanud väga kaua ja lõpuks on see kätte jõudmas. Vallalised Sõnnid võivad just sealt leida endale südamesõbra või kaaslase kogu eluks. Proovi kellaaegadest paremini kinni pidada – see säilitab usalduse sinu suhtes ja näitab omakorda sinupoolset austust teistesse.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Mine metsa. Või rappa. Värske õhk tuleb Kaksikule sel nädalal igati kasuks - see aitab pead ebaolulisest puhastada. Sul läheb hästi nii tööl kui eraelus. Sa oled omadega punktis, milleni jõudmisest oled kaua unistanud. Tervise eest võiksid siiski paremini hoolt kanda. Täna võib ju kõik hästi olla, kuid napp ööuni ja ebaregulaarne toitumine annab endast ühel hetkel tunda.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Oled unustanud, mille nimel võitled ja tegutsed. Ehk oled iseendast liialt kaugenenud? Võibolla oleks aeg igas mõttes koju tagasi jõuda? Mõtled ülearu palju sellele, mida tulevik tuua võib ja selle valguses jääb sul märkamata, mida on olevikul pakkuda. Otsi üles naabripoiss või –tüdruk, kellega aastate eest aetud lihtsad jutud rõõmu pakkusid. Juurte juurde minek aitab sul end paremini taasleida.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Prioriteedid paika! Kui unistused, plaanid ja teod kipuvad segi paiskuma, võta paber ja pastakas ja kirjuta need üles. Pea pole prügikast, mis kõike mahutada suudab. Unistad puhkusest, kuid praegu pole selleks aeg. Kiiretel aegadel aitab su ärevil meeli paika loksutada meditatsioon. See võib sulle meeldima hakata.

Neitsi 24. august – 22. september
Sinust on saamas psühholoog, kelle poole kõik sõbrad ja lähedased oma muredega pöörduvad. Kui muidu kipud palju hinge võtma, siis sel korral õnneks mitte – kuulad, annad vajadusel pisut nõu ja pakatad ise sealjuures energiast ja heast tujust. Toimetad kodus ja aias ning pead mingil põhjusel vajalikuks kõik õunapuudelt pudenevad lehed ükshaaval kokku kraapida. Jäta mõni neist tuule meelevalda tantsima ka!

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Vali sõnu, sest kipud enda väljaütlemiste tõttu kõndima õhukesel jääl. Oled enesekindel ja see on hea, kuid ära lase enesekindlusel muutuda enesekesksuseks. Hellita end, kuid hellita ka teisi. Sind on hoitud ette ja taha, sulle on toodud kandikul kätte head ja paremat. Nüüd on aeg teistele rõõmu pakkuda.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sulle tundub, et astud voodist ikka ja jälle vale jalaga välja, ja et just sinul ei vea. Nii see tegelikult ei ole – paremad päevad on käegakatsutavas kauguses. Päike piilub pilvede tagant ja mõnusam olemine õige pea kätte jõudmas. Hoia närve ja energiat. Ära väsita end külajuttude, negatiivsete inimeste ja liigse tööga. Õpi ütlema „ei“. See säästab sind.

Ambur 22. november – 21. detsember 
Miks sulle tundub, et üksinda olemine on maailma kõige õudsem asi. Ei ole! Otsid pidevalt suhteid, mis sulle tegelikult mitte midagi ei anna. Tuju ja tervis on sul hea. Koolijütsidest Amburid toovad koju häid hindeid ja töötavad sarvilised ülemustelt häid sõnu. Nädalalõpp toob vinge peo – tunne oma piire ja ära neist üle astu.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Tegid hiljuti midagi, mis on sinu tõekspidamistega suures vastuolus. Mis tehtud, see tehtud! Aeg on edasi liikuda ja mitte põdeda. Kuula oma kaaslase soovitusi, sest tema sõnades võib olla tõetera. Sügavad vestlused kipuvad sind hetkel mingil põhjusel ärritama, kuid samas sa tead, et jaanalinnu kombel pead liiva alla peites hinge vaevav mure iseenesest ei lahene.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Veevalaja kannab sel nädalal teisele horoskoobimärgile sobilikku omadust – jäärapäisust! Plaanid suures usus ette võtta midagi grandioosset ja kui see ei lähe nii, nagu lootsid, oled sügavalt löödud. Sa pole imeinimene, ka sul on lubatud eksida. Õnneks on kolleegide ja sõpradega läbisaamine hea ning mainitud jäärapäisus korras suhteid ei lammuta.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Ole sina ise ja rebi eest mask, mille taha varjunud oled. Su soe natuur, loomulikkus ja lihtne olemine sulatab nii mõnegi müüri, mille raudse maski taha varjudes ehitanud olid. Kalad, kelle partnerid on kaugel, ei peaks kodus voodinurgas üksinda kurvastama. Minge sõpradega välja – nii liigub aeg kiiremini ja igatsus ei tapa.