Veel viimaseid nädalaid on müügis nüüd juba neljandat aastat ilmuv Kroonika eriväljaanne, „Kroonika edukate TOP“, kus seekord on fookuses Maarjamaa tipud meelelahutusäris, filmide ja telesarjade tegijad ning kodumaised kosmeetikatootjad. Samuti esitleme, kes tuntud inimestest seisavad populaarsete spaa- ja majutusäride taga ning kes on need tuntud jõukad naised, kes teenivad kümneid miljoneid eurosid ja omavad uhket kinnisvara. Nagu igal aastal, oleme järjestanud Eesti rikkaimaid inimesi.

Kroonika jõukate naiste edetabeli 3. kohal figureerib ettevõtja Meeli Leeman. Kellega on täpsemalt tegu?

Viie aasta eest presidendilt ettevõtluse edendamise eest Valgetähe V klassi teenetemärgi saanud Meeli Leeman (50) käivitas abikaasa Urmas Leemaniga (51) OÜ Lenne juba aastal 1991. Tänaseks on OÜ Lenne, mis disainib ja toodab laste pealisrõivaid, miljoniäri ja selle üks omanikke Meeli Leeman Eesti varakaimaid naisi!

Leemanid alustasid kroonieelsel ajal sisuliselt nullist, kui Urmas Leeman ostis kokku naistekombineesid, õmbles neid abikaasaga ringi naiste pesuks, millest tol ajal puudus oli, ja müüs siis maha. Enne kui nad asusid tootma lasterõivaid, ostis Leeman kokku ka Marati dressijääke ning tegi neist lastedresse.

Eelmisel aastal oli OÜ Lenne müügitulu 12,6 miljonit eurot, kasum 1,8 miljonit eurot. Koos eelmiste perioodide jaotamata kasumiga lõpetas ettevõte eelmise aasta aga lausa 40,5 miljoni eurose kasumiga.

1. ja 2. koha ning kogu tabeli uurimiseks osta juba paberväljaanne!

Jaga
Kommentaarid