Veel viimaseid nädalaid on müügis nüüd juba neljandat aastat ilmuv Kroonika eriväljaanne, „Kroonika edukate TOP“, kus seekord on fookuses Maarjamaa tipud meelelahutusäris, filmide ja telesarjade tegijad ning kodumaised kosmeetikatootjad. Samuti esitleme, kes tuntud inimestest seisavad populaarsete spaa- ja majutusäride taga ning kes on need tuntud jõukad naised, kes teenivad kümneid miljoneid eurosid ja omavad uhket kinnisvara. Nagu igal aastal, oleme järjestanud Eesti rikkaimaid inimesi.

Kui filmide ja telesarjade tegijad ühte panna, teeb kogu järgnevale meestekambale 1:0 ära üks väike daam, keda teatakse ennekõike teletegijana – Tuuli Roosma (42). Tema ambitsioon laiendada haaret tele kõrvalt pisut filmiilma suunas on tuntav ühe viimase suurprojekti järgi. Nimelt on seisnud Tuuli oma ettevõttega Reede OÜ Mart Sanderi romaani „Litsid“ ekraniseeringu taga.

Tuuli ja teised sarja „Litsid“ tootjad on võtnud eesmärgiks luua Eesti eelseisvaks juubeliks sarja, mis ei köida mitte ainult ootamatu vaatenurga ja sisuga, vaid ka ajastutruu väljanägemisega – ekraanile tuuakse tõeliselt suurlinlik rahvusvaheline glamuur, mille poole Eesti daamid püüdlesid ning mis aastaks 1939, mil tegevus algab, oli juba peaaegu saavutatud. Säravad autod, moodsad kodumasinad, peened rõivad… Kõigiti kõrgel tehnilisel tasemel sündiva telesarja võtted on tänaseks lõppenud ja kibe töö käib montaažiruumis.

Roosma Reede OÜ seisab ka sellise telesarja nagu „Saladused“ taga, samuti on ta koos oma perega olnud tootjaks ja tegelaseks südamlikele reisisarjadele „Meie aasta Siberis“ ja „Meie aasta Austraalias“.

Kui suur on Tuuli Roosma ettevõtte aastatega kogunenud jaotamata kasum ja võimalikud dividendid - seda uudista täpsemalt edasi juba “Kroonika edukate TOP” paberväljaandest!

Jaga
Kommentaarid