Värske Kroonika kaaneloo valguses meenutame, kuidas Ingrid Margus ja Martin Saar omavahel kohtusid:

7.10.2016

Kokku on saanud kaks loominguinimest! New Yorgis elanud ja õppinud kunstnik Martin Saar (36), kelle armastatuks oli aastate eest lauljatar Eda-Ines Etti, on leidnud oma ellu uue muusa. Ebamaise välimusega kaunitari Ingrid Marguse (22).

Varakevadel lõppes Ingridi pikaajaline suhe Rein Rannapi poja, muusik Ikevald Rannapiga, Martin on olnud vaba mees juba kaks aastat. Hugo Treffneri Gümnaasiumi lõpetanud ja varem modellitööd teinud Ingrid õpib praegu näitlejaks lavakunstikateedri 28. lennu kolmandal kursusel, mida juhendavad Anne Türnpu ja Mart Koldits.

Martin ja Ingrid leidsid teineteise suvel, koos jäid nad silma Saare ja tema koostööpartnerite korraldatud pidudesarjal Legendary Wednesday kunstikeskuses Pada. Esmakordselt jäid nad aga kaamerate ette Kanal 2 hiljutisel sünnipäevapeol Kultuurikatlas, kus paar liikus ringi käsikäes ja Martin tutvustas Ingridit oma tuttavatele.

Martin kinnitab suhet, kuid pikemalt sellel ei peatu. „Oleme varasematest õppetundidest teinud omad järeldused ja püüdnud oma suhet hoida endale,“ sõnab Martin. Sõpradele on kunstnik tunnistanud, et Ingrid on naine, kes on ta taaskäivitanud!

Jaga
Kommentaarid