Meie president Toomas Hendrik Ilves on teada-tuntud muusikasõber, kes külastab festivale, avaldab kogumikplaate ning kutsub lemmikartiste ka presidendilossi esinema. Üks viimaseid külalisi oli näiteks kodumaine räppar Tommy Cash.

Kodanikunimega Tomas Tammemets käis Õhtulehe andmeteil just hiljuti presidendilossis esinemas ning e-mailist leitud küllakutse oli nii üllatav, et räppar pidi seda esialgu mitu päeva seedima. “Naljakas on see, et ma vaatasin mõni aeg tagasi just filmi “Elvis ja Nixon”, mis räägib sellest, kuidas Elvis Presley käis külas president Richard Nixonil ja nad juttu rääkisid. Paar nädalat pärast filmi vaatamist saan ise sellise kirja. See oli väga veider,” rääkis Tommy Cash.

Ligi aasta tagasi septembris külastas Toomas Hendrik Ilvest Kadriorus ka Kerli Kõiv, kes jõi tassi kohvi ning arutas riigipeaga, kuidas Eestit laiale maailmale rohkem tutvustada.

Üks nende plaan sai hiljuti ka täidetud EASi turismikampaania näol, mille eesmärk oli tutvustada Eestit kõikjal maailmas puhta ja puutumatu looduse sihtpaigana, kus leidub nii looduskauneid paiku, kus linnakärast eemalduda kui ka kõikvõimalikke tegevusi, mida Eesti looduses teha saab.

Eile postitas Kerli Kõiv enda Instagrami rõõmusõnumi, et kuid hiljem on tema muusikavideot "Feral Hearts" on vaadatud miljon korda!

Loomulikult tekkis kohe võrdlusmoment Tommy Cashi uue muusikavideoga "Winaloto", mis ületas miljoni vaatamise piiri esimese kahe nädalaga! Hämmastav on asja juures aga see, et Tommy Cashi muusikavideo on tehtud null-eelarvega.