Kuuma tüdrukutetrio La La Ladies liikmed Kethi Uibomägi, Inga Tislar ja Diana Varik räägivad avameelselt armumisest, läbi kukkunud kohtingutest ja romantilistest üllatustest ning annavad nõu, kuidas armuvalust üle saada.

Kethi Uibomägi (28), Inga Tislar (21) ja Diana Varik (32) on laval hoogsad, särtsakad ja seksikad. Kui kohtun nendega Juhkentali tänaval asuvas bändi prooviruumis, on nad erakordselt soojad, vahetud ja lihtsad. Neil on hea huumorimeel. Tüdrukutel on seljas mugavad riided: kampsunid, teksad ja mustad tanksaapad. Võiks arvata, et tegemist pole popbändi, vaid rokitšikkidega. Teatud mõttes see ongi nii, sest nad rokivad täiega!

Käes on kevad. Väga külm, kuid siiski. Kas olete kõige rohkem armunud olnud just kevaditi?

Kethi: Olen rohkem olnud armunud sügisel. Kevadel on nii palju sündmusi, tegemisi, kohtumisi. Ilm on võrratu – päike, valgus, soojus. Pigem mõtled selle peale, mida põnevat sõpradega ette võtta.

Diana: Minu peamised armumised jäävad just kevadesse. Kevad toob täiesti uue hingamise. Oled kui tärkav lilleke – õnnelik ja uutele suhetele avatud.

Inga: Ma ootan igalt aastaajalt midagi uut. Kevadel on viitsimist ennast üles lüüa, saab lõpuks oma talvemantli kaugele ära panna ja teiste asjadega katsetama hakata. Ma ei saa öelda, et mul oleks armumist ühel või teisel aastaajal vähem või rohkem. Väga erinevalt on olnud.

Kethi: Kevadel, aprillis olen pigem just lõpetanud mittetoimivaid suhteid.

Diana: Tšau, pokaa, I`m free! (Naerab.)

Kethi: Peas käib mingi klõps ja kõik – suhe läbi. Äkki sellepärast, et kevad on kergem aeg lahkuminekuks ja valust üle saamiseks. Kevadel saab uue jõu ja hingamise. Lahkumineku juures on tore ka see, et kehakaal langeb hästi. Olen sel ajal tavaliselt täiesti kriips ja mõne aja pärast, tavaliselt sügisel, tulevad kaotatud kilod tagasi.

Jaga
Kommentaarid