Näitleja, saatejuht ja heategija Märt Avandi esineb sotsiaalmeedias olulise üleskutsega, mille eesmärk on täita ambitsioonikate noorte tagasihoidlik soov.

Leidlikud noored lähenesid enda projektikampaaniasse loovalt ja kaasasid lisahäälte saamiseks Pärnus elava Märt Avandi, kes läbi sotsiaalmeedia teiste kodanike poole pöördub.

Nimelt on Pärnus käimas kaasava eelarve hääletus, mille eesmärk on 40 tuhande euroga toetada enim hääli saanud ideed. Pärnu noortekeskuse plaan on rajada vanasse Raba ujulasse siserulapark, sest Pärnu on Eesti suuremates linnadest ainuke, kus siserulapark puudub. 

"Anname noortele võimaluse tegeleda spordiga, mis neile tõesti huvi pakub," toetab Märt Avandi noorte ideed. "Olgu selleks rula, trikiratas või tõukeratas. Noored alla 16. eluaasta hääletada ei saa - seega esindame neid meie, lapsevanemad."

Hääletamine on Märt Avandi sõnul lihtne! Selleks läheb vaid 3 minutit - võta IDkaart, ava link (bit.ly/PärnuRabaEkstreemspordikeskus) ja hääleta. Vaata videot ja anna hääl noortele!

Jaga
Kommentaarid