Eesti tuntuim tordimeister Angeelika Kang sõudis oma unelmate mehe Märdiga abieluranda Itaalia veinimõisas. Meenutame aga nende romantilist kihlumislugu, mille pani märtsikuus kirja ajakiri Naisteleht.

2013. aasta septembris sai Angeelika ja Märt Osulal koos veedetud kaks aastat. Kuna naine oli sügisel oma kallimale kinkinud lennupiletid Pariisi, sündis Märdil mõte, et just seal – armastuse ja armunute linnas – võikski ta oma kallima kätt paluda. «Inimest peab ju enne lähemalt tundma õppima. Ja selle paari aastaga saingi aru, et Angeelika on just see naine, kellega ma tahan abielluda,» seletab mees särasilmi.

«Minul polnud õrna aimugi, et tal sellised mõtted on,» tunnistab Angeelika ja lisab, et eks nad ikka olid vahel abiellumise teemadel lõõpinud ja naljatanud, aga tõsiselt polnud ta neid jutte võtnud. «Ma muidugi lootsin, et ehk ühel päeval … Aga et just siis … Ei, seda ma ei arvanud,» muigab naine, viskab seejärel oma kihlatule armastava pilgu ja kinnitab, et Pariisis tehtud abieluettepanek oli üks suuremaid üllatusi kogu tema senises elus.

Kui kätte jõudis Pariisi-reisi viimane päev, oli Märt justkui tulistel sütel. «Suur sõrmusekarp oli terve päeva taskus, aina muretsesin, et kus ma siis seda teen ja ega ta ometi karpi tähele pane,» räägib ta muiates – närvipinge olevat ikka suur olnud! Angeelika aga ei teadnud kaaslase närvilisuse põhjustest midagi, sest tal endalgi olid närvid sel päeval üsna pingul.

«Kui me viimane kord Pariisis käisime unustasime ennast liiga kauaks restorani sööki nautima ja jäime lennukist maha. Nii oligi mul seekord paras pinge peal, et me kuskil liiga kaua poleks ja kindlasti õigel ajal lennujaama jõuaks,» naerab naine. Ühel hetkel tuli Märdil aga hea idee. «Aasta tagasi Pariisis käies olime pannud ühele sillale oma nimedega tabaluku. Pakkusin Angeelikale, et lähme vaatame, kas meie tabalukk on silla küljes alles. Kuna seal oli neid tabalukke nii palju ja me enda oma üles ei leidnud, ostsime kohe uue luku ja ma graveerisin ise taskunoaga sinna meie nimed peale, et see uuesti silla külge panna,» jutustab ta. «Mina nihelesin kõrval, et no vaatame selle tabaluku ära ja hakkame kohe minema … Siis aga laskus Märt äkki ühele põlvele ja palus seal samal sillal väga Märdilikult mu kätt!» meenutab tordimeister romantilist hetke.

Missugune nägi aga välja nende unelmate pulm, seda loe edasi juba Kroonika digiajakirjast digi.kroonika.ee!

Kasuta perepaketi võimalust ja loe samal ajal nii Kroonikat, Naistelehte, Eesti Naist kui ka Õhtulehte! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: www.perepakett.ee

Kroonika paberajakiri telli aga siit - ajakirjad24.ee/kroonika