Lauljatar Merlyn Uusküla valmistub oma armastatu Markoga päris oma kodu, maja ehitama, ja usub, et 35. eluaastaks näeb ilmavalgust ka nende esimene ühine laps! Merlyn räägib, et tema praegune suhe on tasapisi kokku kasvamise suhe. Ta on varem enda pealt näinud, et kiirustades asjad ei toimi ja soovitab seda nüüd teistelegi – kui vähegi on aega, võtke vabalt, ei pea kiirustama.

Merlyn Uusküla (33) räägib esmakordselt oma suhtest neli aastat tagasi leitud armastatu, ettevõtja Markoga (28). Kuigi nad otsivad parasjagu majaehituseks krunti ja visandavad vaimusilmas eramut, pole diskokuningannaks tituleeritud Merlyn taandunud karvavõrdki lavadelt. Merlyni kuu aja eest ilmunud uus laul „Jälle 18” on vallutanud Eesti raadiojaamade edetabelid, olles neist kolmes TOP 1 lugu. Lisaks sellele on laulu kuu aja jooksul vaadatud-kuulatud Youtube’is 300 000 korda. Järgmisel aastal võib Eesti Vabariik 100 pidustuste käigus juhtuda seegi, et ajutiselt tuleb kokku omaaegne kohaliku popmuusikailma üks sensatsioone, girl-power menupunt Nexus! Nimelt täitub bändil siis 15 aastat tegevuse algusest koosseisus Janne Saar, Helen Randmets ja Merlyn, kes on neist ainukesena jätkanud soolokarjääri.

“Sa jõuad terve elu koos elada. Ja just see deitimise aeg on minu arvates ka just see kõige põnevam aeg. Otsus võiks lõpuks olla kindel, ei viitsi ju oma kodinatega ka kogu aeg ühe juurest teise juurde kolida. Iga mõne kuu tagant uue inimese juurde!” ütleb Merlyn.

Loe Merlyn Uusküla avameelset intervjuud selle nädala Kroonikast.

Jaga
Kommentaarid