• Kertu Moppel 32 04.10.1985, näitleja ja lavastaja
  • Mart Juur (53) 29.09.1964, ajakirjanik ja humorist
  • Silver Sepp (35) 29.09.1982, muusik
  • Andres Anvelt (48) 30.09.1969, siseminister
  • Jaanus Rohumaa (48) 30.09.1969, Riigikantselei lavastaja
  • Tiina Lokk (62) 01.10.1955, PÖFFi juht
  • Andrus Ansip (61) 01.10.1956, europoliitik
  • Siim Kallas (69) 02.10.1948, europoliitik
  • Kristel Aaslaid (28) 02.09.1989, näitleja ja laulja
  • Hendrik Agur (52) 03.10.1965 tähtkoolidirektor
  • Ave Alavainu (75) 04.10.1942, poetess
  • Liisu Lass (29) 04.10.1988, raadio- ja teleajakirjanik
  • Joel Lindpere (36) 05.10.1981, jalgpallur

Jäär 21. märts – 20. aprill
Su sees olev energia viib edasi nii sind, kui ka inimesi, kellega kokku puutud. Proovi siiski õigel ajal pidurit tõmmata, sest kui väsimus on peal, siis nii on. Ära luba teiste inimeste tujudel enda olemist rikkuda. Hoia pea selge ja jalad maas. Suhtes kipud olema umbusklik. Mõnes mõttes tuleb väike ettevaatlikkus hilisemalt kasuks.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Ebaõnnestumine asjades, milles sa iial ei ebaõnnestu, viib tuju nulli. Proovi siiski mitte väga kurb olla. Su elus on inimesi, kes aitavad ja toetavad sind ning on alati olemas – leia nad üles. Hea nädal pooleliolevate juttude lõpetamiseks ja lahtiste otste kinni sidumiseks. Tööl ei maksa ülemusega vaidlema minna. Usu – tal on sel korral õigus.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Naudid tähelepanu keskpunktis olemist, kuid võiksid tähelepanu pöörata ka oma partnerile. Ta igatseb su seltsi ja ootab häid sõnu. Tunned aeg-ajalt, et oled langenud rutiini. Püüa olla loov. Romantiline rabamatk loojuva päikese valguses on see, millest sina ja su silmarõõm puudust tunnete.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Ole sõnadega ettevaatlik. Kui viskad nalja, vaata, et kõik sellest ka aru saavad, sest vastasel juhul võid kedagi väga räigelt solvata. Kipud keelt peksma aimamata, et see, kelle peale keelt kannad, seisab su selja taga. Seega pole ime, et pead järgnevatel päevadel suhteid siluma. Su peas keerleb üks põnev idee, kuid lükka selle realiseerimine lähitulevikku.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Ära unusta oma prioriteete. Pane need kasvõi paberile kirja ja kleebi külmkapile, et neid iga päev näeksid. Sul on vähe energiat ja sa kipud stressi langema. Hakka liikuma – jaluta, tee kiirkõndi, sest see aitab sind rööbastele tagasi. Armumine muidugi ka.

Neitsi 24. august – 22. september
Näita teistele, mis puust sa tehtud oled. Mine julgelt edasi, rind ees, sest siht on sul õige. Su vapper olek köidab inimesi, eriti üht sinisilmset tegelast. Võta tema lõbusad komplimendid vastu ja ütle talle ka midagi ilusat. Usu – see paneb tema päeva särama. Ära mõtle pidevalt, mida teised sinust arvavad. Sina oled sina ja sul on oma oma tee käia.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Sinu jaoks on sel nädalal taevatähed laiali nagu lego klotsid ja mingit selgust ei paista. Kõnnid õhukesel jääl nii oma tegude kui sõnadega. Võid langeda intrigandi küüsi, kes su kohta muinasjutte kokku räägib. Räägi, mida tunned ja ära poe urgu. Saad tuge sealt, kust sa seda oodata ei oska. Keegi, kes sulle oma toetavat õlga pakuks, pakuks sulle heal meelel ka oma südant.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Oled hingeliselt stabiilne ja näib, et miski ei saa seda muuta. Ometi võib stabiilne kulgemine peita sinu sisemist ebakindlust. Tegelikult lööb su süda sees kui tallesaba, kui pead midagi ootamatut tegema või uue ülesande kallale asuma. Õnneks on sul kindel sõpruskond, kellega koos kunagi igav ei hakka. Nädalavahetusel pidutsedes hoidu külmetamisest.

Ambur 22. november – 21. detsember
Sa seisad enda eest, kuid tead sisimas, et sa pole siiski päris vigadeta. Mõtle oma miinused ja plussid läbi enne, kui kellegagi sõnasõtta astud. Töid ja tegemisi teed sa sel nädalal automaatselt, sest su mõtted on hoopis mujal. Vaata, et sa liigsest hooletusest vigu ei tee - hiljem on neid päris raske siluda.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Tunned, et sind ei hinnata. Vajad lohutavaid sõnu ja emalikku hoolt, mida kuskilt tulla ei taha. Hoia end ja säästa. Võta aeg maha ja hinga sügavalt sisse. Sul aitab lõõgastuda maalimine või oma kätega millegi kauni loomine. Arvad, et sa ei saa kaunite kunstidega hakkama, sa pole andekas ja ei oska? Saad, ja kuidas veel!

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Parem õudne lõpp kui lõputa õudus. Oled midagi väga pikalt edasi lükanud, kuid stopp – nüüd on kõik. Põhjustad kellelegi oma otsusega südamevalu ja pettumust, kuid nüüd on tõepoolest aeg. Tunned, et vajud omadega põhja ja oled tühi. Sel nädalal oledki, kuid uuel nädalal tõused fööniksina tuhast ja asud jõuga tegudele, mida keegi sinust oodata ei oska.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Nädal tuleb igas mõttes hea. Su pea on täis geniaalseid ideid. Oled tööl või koolis, või kus iganes sa parasjagu ei viibi, tõeline aku, algataja, sütitaja. Nädala teises pooles rüüpa šampanjat ja naudi tehtut. Lillesülemiga võidakse üllatada sind või sina ise mõnd hingelist. Vahet pole – rõõmu tekitab see nii ehk naa.

Jaga
Kommentaarid