• Heli Lääts (85) 24.06.1932, laulja
  • Janika Sillamaa (42) 23.06.1975, laulja ja lavastaja
  • Andres Raag (47) 24.06.1970, näitleja
  • Erki Nool (47) 25.06.1970, olümpiavõitja ja poliitik
  • Kiur Aarma (42) 25.06.1975, tele- ja filmitegija
  • Riho Sibul (59) 26.06.1958, muusik
  • Marje Metsur (76) 27.06.1941, näitleja
  • Anne Velli (71) 28.06.1946, laulja
  • Margus Allikmaa (56) 28.06.1961, kultuurijuht
  • Anu Taul (38) 28.06.1979, rahvamuusik
  • Ott Sepp (35) 29.06.1982, näitleja
  • Elina Born (23) 29.06.1994, laulja

HOROSKOOP 23. – 29. JUUNI

Jäär 21. märts – 20. aprill
Jaaninädal puhub kohale romantilised tuuled. Su ees seisab inimene, kelle sarnast sa pole ette kujutanud, kuid ometi ta köidab sind. Unusta ettekirjutused ja stambid ning järgi südant. Päevitamisega ole ettevaatlik – kaunis jume on ajutine, kuid kortsud igavesed.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Oled saavutanud kauaoodatud tasakaalu töös ja eraelus ning sind jagub seetõttu parasjagu kenasti kõikjale. Oled iseendaga rahul ja sinuga on rahul ka teised. Õige aeg on maha pidada üks korralik jaanitrall. Sinust on saanud parem kaaslane ja sõber ning su tutvusringkond suureneb pühade ajal veelgi.

kaksikud 21. mai – 20. juuni
Su rahakott on tühi. Aga kui rüüstad oma rahakassat ja viid pudelid taarapunkti, siis pead kuu lõpuni vastu. Kipud end haletsema ja teistelt kaastunnet ootama. Su pea ja süda on umbsõlmi täis. Püüa need lahti sõlmida. Kellegi hea nõu kulub nüüd marjaks ära.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Ootad pikisilmi üht väljasõitu, kuid see ei tule selline, nagu mõelnud oled. Seepärast proovi mitte liiga palju ette mõelda. Oled valmis julgeteks tegudeks. Kui praegune töö su hinge ei toida, siis katseta midagi uut - aeg selleks on suurepärane. Armastuses võid kogeda suuri tundeid või suurt üksindust – vahepealset varianti sel nädalal pole.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Romantikat täis nädal, kuhu jagub nii küünlavalgusõhtuid kui käehoidmisi kaunil liivarannal. Võta teisipäeval oma kallimaga midagi vahvat ette, sest see päev on sinu jaoks parim. Oluliste otsuste tegemine lükka aga järgmisesse nädalasse.

Neitsi 24. august – 22. september
Ära lõkkele liialt lähedal istu – võid saada kõrvetada, ja ära oma parimale sõbrale liiga palju räägi – võid samuti kõrvetada saada. Sulle tundub, et su elu on ühel kohal tammumine. Nii see peaaegu ongi. Lase end veidi juhtida, kuula teisi ja võta öeldut arvesse. Praegu tuleb see sulle kasuks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Oled omadega reel. Asjad, mis kaua ripakil olnud, on tehtud ja puhkus võib alata! Selleks, et juhe seinast tõmmata, pole vaja lennukiga minema sõita, piisab ka mõnusast Eestimaast. Lülita telefon välja ja naudi rahulikku olemist. Nii ammutad uut energiat.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Üks tore inimene vajab sinu tuge. Sa ei pea teda rahaliselt abistama. Ole tema jaoks lihtsalt olemas. Kuula ja lohuta teda. Su enda suhe kipub sind ängistama. Tunned, et oled lühikese rihma otsa seotud ja vabadus jääb üha kaugemale. Räägi oma tunnetest ja kõik saab korda.

Ambur 22. november – 21. detsember
Tegid mõne aja eest julge otsuse ja saad sellest täna mitmel rindel kasu. Teised ei pruugi mõista, kui tähtis see samm sinu jaoks oli ja polegi vaja. Riku reegleid, astu üle piiride – seda tähed praegu soosivad. Sind kuulatakse sel nädalal rohkem, kui tavaliselt, seega ole nõu andes tähelepanelik.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Jaanipäev pole sind kunagi varem nii palju vaimustanud. Ootad lõkke ääres istumist ja lähedastega koos olemist rohkem, kui eelmistel aastatel. Murrad pead, kelle seltsis õhtu veeta, mida selga ja jalga panna. Ausalt öeldes pabistad sa üle. Tuld vaadates leiad sa enda seest vastuse küsimusele, mis kaua peas keerelnud. Rõõmusta ja võta vabalt ning lase välja enda sees peidus olev laps.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Su ebakindlus on omamoodi armas, kuid seda võib keegi ka ära kasutada. Proovi mitte kurta ja hädaldada. Sa tead, et languse järel ootab tõus. See, et sul on kehv tuju, ei anna alust teiste tujusid rikkuda. Suve kõige romantilisemad hetked on lähenemas. Nägu naerule ja uljalt edasi!

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sa oled kui sõnajalaõis, keda kõik endale tahavad. Võõrad ihkavad sind sõbraks ja silmarõõmud kallimaks. Ära lase väikestel ebaõnnestumistel enda nädalat rikkuda. Kui keegi sind oma jutuga väsitab ja tüütab, siis mine lihtsalt ära. Sa ei pea seda taluma.

Jaga
Kommentaarid