// Rohkelt õnne sünnipäevalistele! //

  • Taavi Teplenkov 42 02.05.1975, näitleja

  • Gert Raudsep (47) 30.04.1970, näitleja

  • Kersti Tombak (40) 30.04.1977, näitleja

  • Astrid Böning-Nõlvak (37) 30.04.1980, rahvamuusik

  • Risto Mätas (33) 30.04.1984, odaviskaja

  • Kaspar Taimsoo (30) 30.04.1987, sõudja

  • Toomas Hussar (55) 01.05.1962, lavastaja

  • Hannes Võrno (48) 01.05.1969, saatejuht ja meelelahutaja

  • Rasmus Mägi (25) 04.05.1992

Jäär 21. märts – 20. aprill
Ehkki sulle näib, et inimestega suhtlemine on üks maailma keerulisemaid ülesandeid, on sul hoog sees – oled oodatud igal koosviibimisel, tõeline seltskonnahing. Võid tunda mõningast armukadedust ja kadedaid pilke, kuid ära lase end sellest heidutada. Püsid sõiduvees!

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Keegi sikutab su jalgade alt vaipa, aga sa jääd püsti! Oled oma lähedastele alati olemas ja pakud neile toetavat õlga, kuid sel nädalal sa nii lahke olema ei peaks – imed negatiivset energiat endasse kui käsn ja sa ei saa murekoormaga hiljem kuidagi hakkama. Veenus lisab sulle sarmi ja sära. Sind märgatakse ja ihaldatakse.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Tunned, et sinu rong on justkui läinud. No ega ikka ei ole küll! Kui ühe hea asja maha magasid, ei tähenda see veel seda, et veelgi parem ei võiks nurga tagant läheneda. Ära sea endale liialt suuri ootusi ja proovi nautida hetke, milles kulged.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sel nädalal proovi oluliste otsuste tegemine edasi lükata, sest võid teha valikuid, mida hiljem kahetsema hakkad. Kipud liialt palju südant puistama ja arutled kõvahäälselt enda elus valitseva suhtepuntra üle. Pole vaja! Hoia midagi endale ka, sest kuulajapool ei pruugi sulle parimat nõu anda.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Ehkki su armuelu ei kulge viperusteta, läheb kõik siiski õiges suunas – saad sellest lihtsalt veidi hiljem aru. Proovi vahelduseks teise poole unistuste täitmisele ka enda soovidele keskenduda. Sa ju saad aru, et annad endast liiga palju – ära lase end ära kasutada.

Neitsi 24. august – 22. september
Sinu ebakindlus kumab välja kõiges, mida teed või ütled. Kahtled, kas ikka peaks ja kas ikka tuleks – otsusta ära. Kui oled vaaginud, kas vahetada töökohta, siis võta paber ja kirjuta sinna üles kõik praeguse ametiposti plussid ja miinused. Päevast päeva kohvitassi taga istudes ja vingudes ei muutu midagi paremaks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Oled kellelegi pikalt jahti pidanud ja saak on käeulatuses. Viimane liigutus ja ta on sul käes! Oot – aga sa ikka tahad teda veel, eks? Või nautisid lihtsalt tagaajamist? On kuidas on – tema on igatahes nüüd sinust kõrvuni sissevõetud ja kogu täiega saadaval.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Imestad, kuidas sa ikka ja jälle samasse kaevu kukkuda suudad. Miks sa enda tehtud vigadest midagi ei õpi? Ja kui näed, et su lähedane on sama kadalipu läbi teinud, võiksid ka tegema kogemustest midagi kõrva taha talletada. Põikpäisus tuleb mingites olukordades kasuks, kuid mitte sel nädalal.

Ambur 22. november – 21. detsember
Näpud püsti ja pidu alaku! Ambur toimetab juba suvisel lainel. Ta viskaks meeleldi rannaliivale pikali, kui seda lund ees ei oleks. Võta siiski veidi rahulikumalt. Ostlemisel võiksid samuti piiri pidada – kõike seda, mida sa kokku ahnitsed, ei lähe sul päris kindlasti vaja. Kogu tralli keskel ära unusta oma kõige kallimaid – nendel oled sina 24/7 meeles…

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kui su partneril läheb halvasti, ei tähenda see, et sinul viltu veab. Kuula ta ära, ole ta jaoks olemas, kuid ära lange depressiooni. Kui juba kaks inimest vinguviiuliks muutuvad, on küll halvasti! Väike reis Eestimaal või minipuhkus mõnes armsas lähiriigis tuleb üksnes kasuks.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sul on võimalik end tõestada ja näidata, mida suudad. Ja sa suudad palju! Väike kahtluseuss on su sees endiselt ja ebakindlus samuti, kuid ära näita seda välja. Kui nädala alguses tunned end madalamana kui muru, siis nädala teises pooles tantsid sa laua peal ja seda sõna otseses mõttes.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Usalda enda kõhutunnet- see ei vea sind alt. Kui tunned, et sa ei taha kuskile minna, siis ära mine. Kui tunned, et tahad täna teist teedpidi tööle või kooli minna, siis mine. Võid sel moel kohtuda oma kauaoodatud eluarmastusega, sest tähed juhivad sind tasapisi just tema suunas.

Jaga
Kommentaarid