Pärast kuut aastat abielu ja imeilusaid lapsi pole kahtlustki, et prints William ja Cambridge'i hertsoginna Catherine on endiselt üksteisesse siiralt armunud. Ent miks hoiavad nad viimasel ajal eriti harva avalikes kohtades käest kinni?

Kuninglik paar on teada-tuntud spontaansuse armastajatena, kes aeg-ajalt ka publikule kiindumust üksteise vastu näitavad ning põsesuudlusi/kallistusi vahetavad. Niisamuti on fotograafid mitmel korral tabanud nad käest kinni hoidmas, ent viimasel ajal üha vähem.

Mõningate kuningapere vaatlejate sõnul hoiavad nad kinni neile ettekirjutatud etiketireeglitest ja püüavad jääda professionaalseks. Ent kohe kindlasti pole tegemist ettekirjutistega, vaid paar on teadlikult ise valinud sellise lähenemise. Kuna nende näol on tegemist Briti monarhi esindajatega, on nad otsustanud, et töökohustusi täites on ebaprofessionaalne käest kinni hoida.

Lisaks ei ole see nende silmis praktiline. Kohtumiste käigus on vaja erinevate inimestega suhelda, nende kätt suruda ja seetõttu raskendaks nende omavaheline kätest kinni hoidmine töö tegemist.

Ajakirja Hello! kuninglik korrespondent Emily Nash selgitas, et loomulikult näeb neid käest kinni hoidmas näiteks sportlikel või heategevuslikel üritustel - igal pool mujal, väljaspool töökohustusi. Seega pole põhjust muretsesmiseks ja eraeluliselt on neil kahel endiselt kõik korras!

Jaga
Kommentaarid