Tänase värske Kroonika keskmes on diskokuninganna Nancy (51), kes politseile vastu puigeldes polnud nõus lahkuma kodust, mis on võlgade katteks maha müüdud. Loo teiseks peategelaseks on aga tema 24-aastane tütar Anna-Lisa Rink.

Loo algus ulatub kahe aasta taha. Skandaalse maja kohta Rae vallas võib kinnistusraamatust lugeda, et kohtutäitur Elin Vilippus pani vahetult enne 2014. aasta jõule majale peale keelumärke selle käsutamise keelamiseks Swedbanki kasuks. See tähendab üldjuhul, et pangale on jäädud võlgu ja lootust, et võlgnik laenu tagasi maksab, enam pole. Kohtutäituri keelumärge võtab kinnisvara omanikult õiguse teha varaga mis tahes tehinguid.

Täksi tee maja on pärast keelumärke pealepanemist olnud müügis korduvalt, kuid oksjonid kukkusid läbi. Üheks takistuseks oli ka asjaolu, et pool aastat enne kohtutäituri keelumärke pealepanemist oli Nancy sõlminud oma tütrega üürilepingu, ja mitte aastaks-paariks, vaid kahekümneks! Seetõttu on Anna-Lisa see, kes hetkel ka kohtusse on pöördunud. Miks täpsemalt, seda loe täpsemalt juba täna ilmunud Kroonikast digi.kroonika.ee!

Anna-Lisa Rink on muuhulgas kohaliku räppari Tommy Cashi tüdruksõber ja mänedžer, kes on sarnaselt Tommyga tegelenud kunagi laulmisega ja seda tuntud tüdrukutebändis Ice Cream, ent pärast jäätisetüdrukute lahkuminekut oli ta kindel, et laulmisega enam kunagi tegeleda ei taha. "Mul ei saanud sellest küll villand, ent mõistsin, et laulja amet pole mulle ja tahaksin pigem pühenduda ratsaspordile," ütles Anna-Lisa 2005. aastal ema Nancy portreesaates "Tähelaev".

let me tell you a fucking secret

A photo posted by Anna (@annah1mma) on

"See, et ma tollal nõnda ütlesin tulenes sellest, et Ice Cream oli konveiermeetodil suurele lapspublikule mõeldud hittide tootmine, mis ei läinud kokku minu vanematelt edasiantud arusaamaga muusikast ja selle loomisest," põhjendab Anna-Lisa täna. "Ja lõpuks tekitas selline lähenemine minu jaoks lihtsalt vastumeelsuse." Muusikaga on ta tegelenud ikka, näiteks viimased 10 aastat on ta olnud laulukirjutaja.

Kusjuures, selles kurikuulsas majas on vahelduva eduga elanud koos Anna-Lisaga ka Tommy Cash.

Jaga
Kommentaarid