• Ene Rämmeld (71) 12.01.1947, filminäitleja
  • Ireen Kennik 41 15.01.1977, näitleja
  • Mark Soosaar (72) 12.01.1946, filmirežissöör ja poliitik
  • Carmen Mikiver (54) 13.01.1964, näitleja
  • Mailis Reps (43) 13.01.1975, poliitik
  • Mari Tarand (77) 14.01.1941, raadioajakirjanik
  • Kait Tamra (56) 14.01.1962, laulja ja helilooja
  • Urmas Vaino (44) 14.01.1974, telemees
  • Mari Abel (43) 14.01.1975, näitleja
  • Alari Kivisaar (51) 16.01.1967, raadio- ja telesaatejuht
  • Margus Vaher (34) 16.01.1984, laulja
  • Mihkel Raud (49) 18.01.1969, muusik ja (aja)kirjanik
  • Rolf Roosalu (36) 18.01.1982, laulja

Jäär 21. märts – 20. aprill

Vajad enda ruumi, enda aega ja territooriumit. Uurid treeninguid, mis pakuksid midagi kehale ja vaimule, sukeldud kristallimaailma ja mahetoitu. Iseenesest pole selles midagi halba, kui sa vaid eelmainituga piiri oskaks pidada. Vastupidiselt rahule kodus, kipud koolis ja tööl plärtsuma. Mõtle enne, kui midagi ütled.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Ees on naudinguid täis nädal, kus saad ja annad ühtemoodi palju. Su klaas on ääreni täis ja jagad sealt lahkelt kõigile. Proovi enda õlgadele mitte liialt palju ülesandeid võtta, sest sa ei pruugi kõikide nendega toime tulla. Ütle silmarõõmule, mida sa temast päriselt arvad, sest kassi-hiire mäng kipub ühelepoole saama.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni

Nostalgitsed, lappad albumeid ja kuulad vanu laule, mis mälestusi ellu äratavad. Reisid minevikus ja kipud olevikku unarusse jätma. Aasta on alles uus ja unistusi, mille poole püüelda, pole sugugi hilja välja mõelda. Su ümber on palju inimesi, kes sind toetavad ja armastavad. Näita ka sina neile enda hoolivust.

Vähk 21. juuni – 22. juuli

Suurte kiirustamiste järel on sul aeg maha istuda, hingata sisse ja välja ning teha plaane. Võta selleks pastakas ja paber, sest kõik ju meelde ei jää. Ja plaani julgelt! Kipud jälle liialt realist olema. Üks inimene vajab su abi. Kuidas ta seda välja näitab, on iseasi, kuid püüa lugeda märke.

Lõvi 23. juuli – 23. august

Lõvi astub rambivalgusesse uute põnevate projektidega. Sa suudad oma ideid niivõrd hästi esitleda, et silm ei sära mitte üksnes sul, vaid kõigil, kes sellest osa saavad. Ka investoritel. Rahakotis on sul jaanuaris üldse head lood. Sa oled võimas ja võimukas, kuid ole tähelepanelik, et suures edutuules liiga “ära ei sõida”.

Neitsi 24. august – 22. september

Mõtled armastusele ja tunnetele, süvened luuleraamatutesse ja oled üleüldse õrn ja õrnust otsast otsani täis. Nii romantilises olekus pole Neitsi kaua olnud – naudi seda! Sätid kodu ja kõike enda ümber kaunimaks. Õigupoolest oledki sina see, kelle puudutus sel nädalal kõik paremaks teeb. Ka teised inimesed.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Grupis või suuremas seltskonnas töötamine on sulle sel nädalal meeltmööda. Tunned, kuidas mõte läheb teiste mõtete keskel tööle ja väikesest ideeivast kasvab suur puu. Jälgi tähelepanelikult, kellega sa antud seltskonnast luurele läheksid, sest seal see inimene on. või kui luuramine ei huvita, siis ühe kohvi võiksite küll seltsis rüübata.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Oled ärev ja närviline ning kipud sääsest elevanti tegema. “Rahu, ainult rahu,” ütles kunagi üks paks mees parimais aastais. Proovi Karlssoni sõnade järgi talitada ja elu saab palju ilusam.

Keskendu olevikule ja ära nii palju ette mõtle. Mis tuleb, see tuleb niikuinii.

Ambur 22. november – 21. detsember

Inimsuhted süvenevad. Oskad kõigist välja tuua vaid parima ning tead täpselt, mis nuppe vajutada, et läbisaamised briljantsed oleksid. Sensuaalsetes suhetes kipud rapsima. Oled kaua paigal olnud ning soovid nüüd suurte sammudega edasi liikuda. Proovi siiski kannatust varuda, sest selline käitumine võib teise poole ära ehmatada.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Mõnele ei pruugi su valikud meeldida, kuid ega peagi – need on SINU valikud ja SINU otsused. Üks vana küsimus vajab vastust enne, kui uute tegemiste kallale asud. Sellest, kuidas sa nüüd käitud ja asju lahendad, sõltub suuresti su tulevane käekäik. Mõtle kõik sammud rahulikult läbi enne, kui otsustad.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar

Naudi tähelepanu, mis sulle osaks on langenud. Kellelgi on erakordne oskus panna sind tundma tähtsalt ja vajalikult. Sa muidugi oledki seda, kuid nüüd paneb sind keegi suisa täiel rinnal särama. Kulged suuresti fantaasiamaailmas ja mõtled palju tulevikule. Oled täis ideid, kuidas olemasolevat elu paremaks muuta, ning asudki tegutsema.

Kalad 20. veebruar – 20. märts

Ära sisenda endale justkui peaksid kogu aeg tegus ja produktiivne olema. No ei pea ju! Võid vabamalt võtta, tunda rõõmu sõprade seltskonnast ning lihtsalt lõõgastuda. Ära arva, et sina pead olema pidevalt see, kes nö. kuldmune muneb. Tehku teised ka! Kalad, kes vallalised, tunnevad ühes inimeses ära enda tulevase ning vaikne jaht võib alata...

Jaga
Kommentaarid