Peatselt tänu prints Harryga abiellumisele Inglismaa kuningakoja täieõiguslikeks liikmeks ennistatav 36-aastane Ameerika näitlejatar Meghan Markle on saanud tõelised tuleristsed. Lisaks arvukatele ja keerulistele etiketikoolitustele läbis ta hiljuti ka julgeolekutreeningu, mille üheks osaks inimröövi stsenaarium, vahendab väljaanne Daily Express

Kõnealune õppus toimus Inglismaal, võimalikult inimtühjas looduskaunis kohas ning kestis kaks päeva. Väidetavalt on peale kuninganna kõik siniverelised säärase õppuse läbinud ja eesmärgiks on valmistada kuningliku perekonna liige maksimaalselt ette olukorraks, mil iseenda turvalisuse tagamine on üksnes tema enda teha - näiteks erinevad psühholoogilised võtted, kuidas inimröövlitega suhelda. 

Pärast röövimist nägi stsenaarium ette ka edukat päästeoperatsiooni, mille käigus võeti kasutusele päris lahinguvarustus, et Markle kogeks, kuidas päris relvad kõlavad. Läbi mängiti aga ka mustemad stsenaariumid, milles päästjad saavad näiteks haavata ja röövitul tuleb omal käel lootusetust olukorrast välja pääseda.