Suvi oli Kristjani (30) jaoks pöörane – nädala sees hääletrennid ja valmistumine septembri alguses Sotšis toimuva laulukonkursi „Uus laine 2016“ finaaliks ning nädalavahetustel tuli anda mitu kontserti.

Lisaks toimusid ettevalmistused sügisest TV3s jätkuvaks saateks „Laulumäng“, kus Kristjanil on juhtiv roll ja ta osales ka seriaali „Köök“ võtetel. Kõige tipuks ootab teda ees kaasalöömine kõige vaadatumas telešõus „Su nägu kõlab tuttavalt“.

Miks aga lükati näosaate salvestus tema pärast edasi, miks püüab Kasearu vabadel päevadel täiesti vait olla ja missuguse ootamatu tagasilöögiga tuli tal enne Sotši lauluvõistlust silmitsi seista - seda kõike loe juba Kroonika digiversioonist digi.kroonika.ee!

LISAKS! Digiajakirja lugemisel kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepaketist loe lähemalt - perepakett.ee

Paberkandjal Kroonika leiad aga ikka ja alati siit - ajakirjad24.ee/kroonika