Ott Kiivikase endine abikaasa Natalia Nazarenko on lapseootel ja lapse isa Armando Marquez teatas suurest uudisest enda sotsiaalmeedia vahendusel.

Ott Kiivikas läks 2016. aasta suvele vastu vaba mehena, tema kümme aastat kestnud abielu fitnessi maailmameistri Natalia Nazarenkoga sai läbi. Väidetavalt oli vahelejääjaks teisega Ott, mees ise aga vihjab vastupidisele – hoopis Natalial olla uus silmarõõm! 

"Mis siin keerutada. Vastab tõele, et oleme lahus. Abielu sai lahutatud detsembris," tunnistas Ott Kiivikas möödunud aasta aprillis Kroonikale. Ja lisas, et tema elus uut inimest pole, küll aga Natalial. Oti teada plaanis naine suvel koguni Hispaaniasse kolida.

Natalia ütles, et mingit uut silmarõõmu temal ei ole, kuid Hispaaniasse kolib ta nende ühise tütre Emiliaga (8) tõepoolest. "Kolime Alicantesse," seletas Natalia. "Sain väga hea pakkumise rahvusvahelises firmas ja haarasin sellest kinni. Eestis jätkan fitnessi-alast nõustamist e-maili teel ja videote abil. Ning kindlasti käin ma ju ka Eestis edaspidigi."

Vaata fotot Natalia ja Armando jõuluuudisest:

A post shared by Armando Marquez (@ifbb_armando) on

A post shared by Armando Marquez (@ifbb_armando) on

A post shared by Armando Marquez (@ifbb_armando) on

Jaga
Kommentaarid