Värske Kroonika kaanestaar Ott Lepland on sõna otseses mõttes ka enda muusika kandjaks ehk enamasti näeme teda šikis ülikonnas või maitsekas triiksärgis ning ta ei karda ka aksessuaaridega silma paista. Seetõttu imestab ta ka meeste disainerite puudusel üle.

Möödunud nädalavahetusel toimus Eesti moe suursündmus Tallinn Fashion Week, kus peamiselt pöörati tähelepanu naistemoele. "Kus on Eesti meeste disainerid?" mõtiskleb julgete stiilivalikutega Ott Lepland, kes huvitub ka moest. "Kas Eestis mõni moelooja peale Baltmani ja Antonio ka on?" mõtleb ta. Oti arvates võiks näiteks Iris Janvier ka meeste asju teha.

Turgu ilmselt oleks, sest värvikaid meesartiste on Eestis palju. Ja kuna Ott kavatseb kindlasti veel Eesti Laulult osa võtta, siis mine sa tea - võidu korral oleks hea ka maailmale meie kohalikku meestemoodi tutvustada.

Ent maailmasse rändama asub ta uuel aastal nii või teisiti, sest juba jaanuaris ootab teda ees kauge soojamaareis. Enne seda tuleb aga ära käia jõulutuuril peagi 20-aastaseks saava Noorkuuga ja novembri lõpus toimuvad Sven Grünbergi 60. juubelikotserdid - Autoportreed, kus ka Ott Lepland kaasa lööb.

Juba varsti jõuab müügile ka tema uus plaat kontsertsalvestustest, mis koos publikuga nii Türil kui ka Estonia Kontserdisaalis üles võeti. Tegu on Oti seitsme aasta laulude paremikuga akustilises saates.

Hetkel on ta aga kõige rohkem elevil enda sõbra Andres Puusepa suvel toimuvate pulmade üle. Et Ott on enda elus pööranud täiesti uue lehekülje, siis ka Andresel on selles oluline roll mängida. Mis täpsemalt, loe digiajakirast!

Jaga
Kommentaarid