Saates „C-Komando“ telefoniahistajat mänginud ilusalongi omanik Kerli Pantri sattus ka ise sama hullu küüsi – tema telefon heliseb lakkamatult ja iga päev tuleb häiriva sisuga sõnumeid.

„Olen täiesti stressis. Kui ma jalutan hilisõhtul töölt koju, siis ta helistab mulle. See hirmutab mind. Peas hakkavad keerlema mõtted – äkki ta jälitab mind? Vaatan viiskümmend korda selja taha…mentaalne ahistamine on minu tervisele nii laastavalt mõjunud, et olen vajanud arstiabi,“ räägib Kerli Pantri (35).

„C-Komando“ on probleemsaade, milles aidatakse lahendada inimeste muresid. 5. aprillil oli eetris episood, mis rääkis telefoniahistaja Marleeni küüsi langenud Arvi loo. Mees kohtus noore naisega Rootsi laeval, nad vahetasid kontakte. Hiljem hakkas naine Arvile väga sageli helistama ja telefonitorusse hingama. Ühtki sõna pole tema suust kostnud. Küll oli ta „jutukam“ oma telefonisõnumites, mida tuli järjepanu iga päev. Need olid täis roppusi ja ähvardusi nii Arvi, tema naise ja lapse kui ka sõprade aadressil. Mees pöördus politseisse, kuid seal laiutati käsi ja öeldi, et kuna isik ei ole Arvi suhtes füüsilist vägivalda kasutanud, siis kuriteo koosseis puudub.

Loo edasiandmiseks filmiti olukorra rekonstruktsioon, kus ühte ohvrit mängis Arvi ja teisi kannatanuid kehastasid näitlejad. Ahistaja rolli kutsuti Kerli Pantri.

Päev pärast saate eetris olemist hakkas Kerli telefonile tulema kümneid kõnesid tundmatutelt numbritelt. Kui ta vastas, kostis vastu vaid vaikus. Polnud vaja kaua oodata, kui hakkasid „tilkuma“ ka ebatsensuursed sõnumid.

Jaga
Kommentaarid