Tuntud elustiili- ja fitnessblogija Merilin Taimre ehk Paljas Porgand vastas avameelses blogipostituses kõikidele meelierutavatele küsimustele seoses tema ja Uku Suvistega ning andis võimaluse heita pilk nende kahe igapäevaellu ja ühistele tegevustele.

"Imestan, kui palju on meie kahe kui paari vastu huvi tuntud," kirjutab Paljas Porgand enda blogis. "Kunagi kui ma fitnessiga alustasin, unistasin alati, et ka mu kaaslane tunneks huvi ning oleks kirglik antud valdkonna vastu."

Palja Porgandi unistus on aga Uku näol täielikult täitunud ja sedapuhku on nad üksteisele nii treeningutest, toitumises kui ka igapäevaelus kõige suurimaks toeks. Neil on ühised eesmärgid ja isegi dieeti peavad nad samal ajal, üheskoos.

"Pole just väga liialdatud, kui ütlen, et toiduga Uku mu esmakordselt ära võluski," jagab blogija põhjust, mis teda tegelikult Uku juures köitis.

"Mäletan täpselt kui ta mulle esimest korda süüa tegi. “Mis makrodega ma sulle õhtusöögi teen, Merilin?” Sel hetkel nägin ma meessoost mina. Ta oskas koguseid eyeballida ehk silmaga kaaluda, ta arvutas makrosid linnulennult ning õhtusöök oli nagu minu enda tehtud – küpsetatud maguskartulilaastud vardas, pooled kaneeli ja suhkruvaba vahtrasiirupiga ning pooled soola ja parmesaniga, lõhe sinihallitusjuustuga ning fitversioon coleslaw salatist."

Mida fitnessipaar aga treeningvälisel ajal ühiselt ette võtab ja missuguste unistuste poole püüeldakse - sellest loe edasi juba Palja Porgandi blogist SIIT!

Jaga
Kommentaarid