Eelmisel nädalal valiti TV3 populaarses telesaates "Eesti otsib superstaari" need 20 õnnelikku ja südikat noort inimest, kes hakkavad järgmisel kahel pühapäeval stuudiovoorudes rinda pistma - 10 poissi ja 10 tüdrukut.

Me kõik teame, kuidas sellises projektis osalemine sotsiaalmeedia plahvatama paneb - Liis Lemsalul on näiteks Instagramis 61 000, Getter Jaanil 49 000, Karl-Erik Taukaril 35 000, Jüri Pootsmannil 31 000, Birgit Sarrapil 23 000 ja Ott Leplandil 21 000 jälgijat. 

Kroonika paneb märgi maha ja dokumenteerib, kui palju on värskelt orbiidile startivatel staarikasvandikel Instagrami jälgijaid praegu, enne suurt tähelendu, et aastate pärast oleks tore vaadata. Põnev, kas pole?

Heidame esmalt pilgu tüdrukutele, kes esimesena üles astuvad:

Sissi Nylia Benita - 1130 jälgijat. Sissi Nylia pälvis kohtunike tähelepanu, üksmeelse kiituse ja favoriidi staatuse kohe, kui uksest sisse astus. Erilise hääletämbri ning eksootilise välimusega kaunitar on ei kellegi muu kui Dave Bentoni tütar ning lavakogemusest tal puudust pole. 

Ketter Orav - 1120 jälgijat. Veel üks suure kogemustepagasiga osaline. Ketterit mäletame hästi Eesti Laulu konkursilt, kus ta artistinimega Kéa pääses suisa finaalilavale Saku Suurhalli, tehes seal võimsa etteaste. Lisaks on ka Ketter kuulsa muusiku tütar - tema ema on legendaarne Kare Kauks. 

Anette Maria Rennit - 449 jälgijat. Jälle kuulsast suguvõsast! Anette Maria õde on nimelt hetkel Abu Dhabis karjääri tegev seltskonnatähest ärinaiseks kasvanud Charlene Rennit. Ja ilmselgelt on Anette oma õe silmipimestava ilu pärinud!

Helis Järvepere-Luik - 1107 jälgijat. Viimaste hulgas ning kohtunike korraldatud erikatse läbi stuudiovooru pääsenud Helisel on lauluoskust küllaga - ta on aastaid õppinud WAF laulukoolis, kus teatavasti toimuvad kõik laulmisega tegelevate telesaadete proovid ja tegutseb kuulus lauluõpetaja Maiken. 

Jennifer Marisse Cohen - 1447 jälgijat. Jennifer võitis nii kohtunike kui televaatajate südame juba enne kui suu lahti tegi. Tema lugu on väga eriline - pool-ameeriklane, suurest ühtehoidvast perest pärit ja ühest kõrvast kurt. Nii nagu Sissi Nyliat, ootab ka teda saates kindlasti äärmiselt helge tulevik!

Katriin Rebeca Selirand - 1049 jälgijat. Naerusuine päikesejänku Katriin Rebeca, kellel on pidevalt suu kõrvuni, pole senistes staarisaate episoodides veel väga hirmsat turbulentsi taluma pidanud, ent kõik seisab alles ees. 

Merilin Mälk - 1138 jälgijat. Kohtunik Mihkel Raua vastuväidetest hoolimata teatrivooru ja sealt edasi ka stuudiovooru pääsenud Merilinil on Inese ja Koidu vankumatu toetus. Loodetavasti suudab ta peagi karmi ja skeptilise Mihkli ning televaatajate südamed võita. 

Hele-Mai Mängel - 478 jälgijat. Lisaks uskumatult omapärasele hääletämbrile on Hele-Mai trumbiks ka oskus erinevaid instrumente sõrmitseda. Loodetavasti pakuvad edaspidised voorud talle võimaluse neid oskusi demonstreerida. Lisaks on hiljuti selgunud ka asjaolu, et Hele-Mai vanatädi on legendaarne Lia Laats - andekus jookseb geenides!

Cecilia-Martina Mägi - 943 jälgijat. Ilmselt jäid televaatajal esimesena meelde Cecilia-Martina tumeda raamiga prillid, mille tagant veidi keeruline temaga silmsidet saavutada. Küll aga on tal võimsad torud, millega maailma helisema panna. Kummalisel kombel pole aga Cecilia-Martina sotsiaalmeediast võimalik kuidagimoodi tuvastada, et ta staarisaates osaleks - ei ühtegi pilti ega videot. Nii küll ei saa!

Johanna Randmann - 1010 jälgijat. Veidi argliku olemisega, ent rabavalt kaunis neiu, kellel väga omapärane hääletämber ja sõnulseletamatult armas olek. Lavanärviga peaks Johanna aga küll kõvasti tööd tegema, sest ega need kohtunikud nüüd nii hullud ka pole, et põlv nii hirmsasti värisema peab. Meie usume sinusse!