Üle-eelmisel pühapäeval valiti TV3 populaarses telesaates "Eesti otsib superstaari" need 20 õnnelikku ja südikat noort inimest, kes hakkavad järgmisel kahel pühapäeval stuudiovoorudes rinda pistma - 10 poissi ja 10 tüdrukut.

Me kõik teame, kuidas sellises projektis osalemine sotsiaalmeedia plahvatama paneb - Liis Lemsalul on näiteks Instagramis 61 000, Getter Jaanil 49 000, Karl-Erik Taukaril 35 000, Jüri Pootsmannil 31 000, Birgit Sarrapil 23 000 ja Ott Leplandil 21 000 jälgijat. 

Kroonika paneb märgi maha ja dokumenteerib, kui palju on värskelt orbiidile startivatel staarikasvandikel Instagrami jälgijaid praegu, enne suurt tähelendu, et aastate pärast oleks tore vaadata. Tüdrukutega oleme juba algust teinud, kuna nende stuudiovoor toimus esimesena (loe SIIT). Nüüd on poiste kord! 

Carlos Ukareda - 1137 jälgijat. Carlos on laulmise ja pillimänguoskuse emapiima ja isa kallistusega kaasa saanud ning muusika sees kasvanud - üdini andeka noormehe isaks on nimelt Eesti üks parimaid blueskitarriste Raul Ukareda. Seetõttu pole ime, et kõige karmima kohtuniku Mihkel Raua süda jäägitult Ukareda juuniorile kuulub. Ja ilmselt õhkavad tõsise pilgu ja õhetavate palgetega Carlose suunas varsti ka paljud tüdrukud! 

German Pinelis - 6146 jälgijat. Germanit ei saa paraku sotsiaalmeedia võrdluses küll ülejäänud osalistega samale pulgale asetada, sest tema tähelend on juba toimunud Kanal 2 hittsaates "Eesti tippmodell". Lausa jumalike näojoontega poiss on ääretult fotogeeniline ning kaamera armastab teda väga, ent kuidas on lood lauluoskusega? Kohtunikud lasid Germani edasi üsna kortsus kulmul, seega hääle ja lavanärvi valdkonnas tuleb tal veel kõvasti tööd teha.

Jüri-Saimon Kuusemets - 713 jälgijat. Kui Jüri-Saimon suudab stuudiovoorus kohtunike ja televaatajate südame võita, saab seda küll väikestviisi imeks pidada, kuna tegu on tänavuse hooaja vaieldamatult ülbeima osalisega. Jüri-Saimon suutis nimelt endast äärmiselt halva mulje jätta juba enne kui üldse laulma hakkas ja kohtunikke pahandas see väga. Kui mitte muud, siis on see vähemalt väga õpetlik näide sellest, kuidas esmamulje võib tõeliseks komistuskiviks osutuda. 

Saamuel Pilpak - 727 jälgijat. Saamuel on üks neid õnneseeni, kellel samuti musikaalsus geenidesse kodeeritud, kuna tema ema on ei keegi muu kui Anneli Pilpak, kes üks WAF kooli õpetajatest ja staarisaate mentori Maikeni kallis kolleeg. Sümpaatne ja rõõmsameelne noormees, kellel ka suurepärane hääl. 

Uudo Sepp - 835 jälgijat. Tänavuse hooaja muretumaid ja päikselisemaid osalisi, kelle üüratut fänkonda Saaremaalt poleks ilmselt võimalik stuudiosse ära mahutadagi. Pillimees, naljamees ja maamees, kellel suur süda, võimsad musklid ja siirad soovid - teha muusikat, tunda elust rõõmu ja hoolitseda oma talus elava loomakarja eest. 

Rauno Gutman - 714 jälgijat. Taaskord üks noormees, kelle trumbiks hea pillimänguoskus. Veidi alternatiivsema välimuse ja olekuga poiss, kellelt tõenäoliselt südantlõhestavaid ballaade ei oodata, pigem hoogsaid ja kurje rokipalasid. Aga see võib olla üksnes esmamulje...

Mait Mikussaar - 1094 jälgijat. Eesti neiud langevad ilmselt loogu, kui selline viiking lavale astub, seega välimuse osas küll nuriseda ei saa. Kuna aga Mihklit ja Koitu seksapiiliga ei veena, siis peabki Mait oma häälepaelad veelgi enam valla päästma ja õnne tänama, et edaspidise otsustamise õigus on televaatajatel. Loodame parimat!

Kaarel Orumägi - 1308 jälgijat. Meeletult enesekindel ja aktiivne - ega muudmoodi saakski kirjeldada 22-aastast noormeest, kel ette näidata mitmekülgseid kogemusi eduka teatrijuhi ja lavastajana ja kelle Instagrami kontol ilutsevad selfid Getter Jaaniga, kellega koos ta muusikalides näitleb. 

Jaagup Tuisk - 4024 jälgijat. Teistest umbes 4 korda suurem fännide arv juba enne staarisaatesse pürgimist annab mõista, et ilma mingi kahtluseta on tegemist ühe mitmekülgsema talendiga, keda inimestele meeldib jälgida. Jaagup jäi televaatajale hästi meelde nii oma meisterlike videokunstioskuste poolest kui ka erakordselt õnneliku juhtuse tõttu, mis võimaldas tal teatrivoorus koos Jüri Pootsmanniga kohtunikele esineda. 

Georg Linkov - 1565 jälgijat. Esialgu vaikse ja tagasihoidliku fassaadi taga peidab ennast võimas hääl. Sõbralik ja intelligentne noormees, kelle lai silmaring paistab välja ka tema sotsiaalmeediast. Kohtunikelt Georg eriti tormilisi ovatsioone või vihapurskeid veel pälvinud pole, ent kõik võib veel muutuda.