„Kirikuõpetaja kõneles, lambad määgisid, koer ei haukunud ja lapselaps ei nutnud. Kõik oli armas ja sujus kenasti,“ võtab oma pulmapiltesse püütud suurpäeva tunde kokku raadiohääl Pille Minev.

Sel augustikuul pühitsesid oma kaheksa aastat kestnud kooselu kiriklikuks abieluks üks meie populaarsemaid raadionaisi, Star FMi hommikuprogrammi ärataja Pille Minev (46) ning kauaaegne meediajuht ja analüütik Peep Kala (55).

Laulatus ja pidu peeti lähedaste kitsas ringis paari maakodus Läänemaal.

Kui rääkida algusest – kuidas, millal te tuttavaks saite? Oli see armastus esimesest silmapilgust või tekkisid tunded ajapikku?

Me tutvusime kaheksa aastat tagasi Viljandi Folgil. Ma ei julge väita, et see oleks olnud armastus esimesest silmapilgust, kuid mingi säde ikka õhku tekkis. Läks veel mitu kuud, enne kui suhe tõsisemalt susisema hakkas.

Kokkukolimisega läks veelgi rohkem aega. Esimesed viis aastat jagasin ennast kahe kodu vahet. Siis tellisin lõpuks veoauto ja kolisin kogu varandusega oma Hiiu kodust Peebu juurde Pääskülla. See oli tegelikult täitsa tore juhus, et me olime nii lähestikku elanud. Kõige keerulisemaks teemaks osutusid kolimisel raamatud. Minul oli neid terve seinatäis ja Peebul samasugune raamaturiiul ehitatud elutuppa.

Jaga
Kommentaarid