Just nüüd praegu toimuvad Võsul viimased ettevalmistused skandaalse ja legendaarse filmifestivali Võsu Glämm tarvis.

Punasevaiba üritus hakkab kell viis õhtul rahvamajas! Kõik on oodatud. Festivali ennast jagub terveks nädalavahetuseks. Tippadvokaat, Võsu Glämmi peakorraldaja Kaido Ehasoo ja uue, peagi kinno jõudva mängufilmi "Luuraja ja luuletaja" stsenarist ja režissöör Toomas Hussar on juba kohal ja ootavad glamuuriürituse algust.

Võsu Glämm on maailmas ainulaadne ühe filmi filmifestivali, mis toimub juba kolmandat aastat ning kus kõik aastad järjest on festivali võitjafilm kohe otse edasi läinud Oscari galale, mistõttu see aasta on ootused kõrgemad kui eales varem.

Kahe päeva jooksul tuleb näitamisele tervelt 19 filmi, nii kodumaalt kui mujalt. Nagu juba traditsiooniks saanud, osaleb võistlusprogrammis siiski vaid üks eriline mängufilm, mida saadavad teised suurepärased teosed. Milline film aga sel aastal globaalselt tunnustatud tähesära valguses ainsa filmina Võsu Glämmi võistlusprogrammis särada saab, teab vaid kõigeväelisem... Ja muidugi Org.Kom.

Auväärsete staaride tungival palvel on taaskord avatud ka ainukordne, kord aastas avatav Glämm-Lokaal, kus kohast võimalik omale kultuurselt kosutust paluda. Festivali Punase Vaiba Gala toimub 12. augustil kell 17 Võsu Kultuurimaja ees ning autasustamistseremoonia 13. augusti hilisõhtul.