Eesti popisugemetega hiphop ansambel Põhja-Tallinn kaotab taaskord ühe musikaalselt andeka ja kauni inimese ning liigub uuel aastal edasi ilma naissolistita. Nimelt andis Kerli Kivilaan märku, et lahkub nende ridadest.

"See bänd on viimased kolm aastat olnud suur osa minu elust ja andnud mulle palju häid emotsioone nii stuudios kui ka sadadel kontsertidel," rääkis Kerli enda otsusest. "On olnud tore ja kogemusterikas teekond, kuid minul on aeg nüüd edasi liikuda. Aitäh!"

Kerli Kivilaan on Viljandist pärit neiu, kes on sarnaselt enda kallimale Karl-Erik Taukarile tuntust kogunud ka saates "Eesti otsib superstaari". Lisaks oli tema vanem õde Triinu Kivilaan olnud lauljaks ansamblis Vanilla Ninja.

Millega aga Kerli edasi tegelema hakkab, seda kuuleme õige pea. Küll aga on naisel kõvasti potensiaali ka soolokarjääriks ning seda tõestavad ka tema hiljutised tegemised. Ehk ongi Kerli Põhja-Tallinnas pigem enda tegelike võimetega tahaplaanile jäänud ja uus aasta annab võimaluse säramiseks!

"Väga lahe uudis Kerli! Kõike, mis teed, tee naeratusega," kommenteeris Kerli teadaannet electro swing bändi La La Ladies'i tüdruk Kethi Uibomägi.

Jaga
Kommentaarid