Täna õhtul tasub enda sammud seada Kalamaja nurgabaari nimega Tops, kus Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid end hoopis teisest küljest proovile paneb. Raimond lubab tujutõstvat musa, mida on hea sõpradega lobisemise kõrvale kuulata.

Mida plaanid mängida/mis on muusikamenüüs?

Kuna TOPS on ikkagi Kalamaja, siis päris hittsingleid üheksakümnendatest peale ei pane. Aga ma miksin kokku väga diipi ja väga kämpi, nii et segamini tuleb vana ja uut Bowiet, siis Manic Street Preachersite 90ndaid, siis võib-olla väike põige kaasaega, nt Frank Ocean jne. Ma arvan, et kokku on selline muusika, mis teeb tuju pigem heaks ja kõigil on loodetavasti baaris väga tore samal ajal aega veeta, sõpradega lobiseda jne.

Mis on su seos plaadikeerutamise/melomaanlusega?

Ma kuulan väga palju muusikat. Mul ei ole televiisorit, ma ei vaata ühtegi telesaadet ega telekanalit, seega ma õhtuti enamasti kuulan erinevat muusikat. Muusika striimimine on nii geniaalne lahendus. Mõne euro eest kuus pääsed ligi plaadikogule levimuusika algusest kuni tänapäevani.

Keda peole ootad, mis on DC ja mida plaanid ise kanda?

TOPS on natuke alternatiivne koht, oma publikuga. Ma loodan, et kohalikud ikka tulevad. Kuigi konkureerivaid üritusi on. Minul pole vahet, isegi kui on kolm inimest, siis ma mängin ikka väga head muusikat neile kolmele. Ma muidugi kahtlustan, et tuleb rohkem. Ma ei tea veel mida selga panna. Kaevan kapis, lipsu ilmselt ei pane.

Anna üks kevadine muusikasoovitus!

Kui uuemast ajast, siis ma viimasel ajal kuulan Frank Oceanit mingil põhjusel palju. Manic Street Preachersil on album "Everything Must Go", kus on väga palju stringe (ma ei mõtle pesu, antud juhul), Bowie Let's Dance album.

Liitu üritusega või uudista õhtust pidu täpsemalt edasi juba siit: facebook.com/events/111524396081152

Jaga
Kommentaarid