Sel Reedel, 10.aprillil peetakse Tallinnas suurim terrassihooaja avapidu! Taas on kätte jõudnud aeg, mil siseruumidest liigub pidu ka väliterrassile! Lounge Deja Vu on kevadekuulutaja, mis avab enda suveterrassi juba sel reedel ning seda koos lõbusa ja lõunamaise Deja Vu Goes To Rio peoga!

Kuumade rütmidega live ning kütkestavad tantsijad, kes juba terrassil silmailu pakuvad - kõik see ootab ees sel reedel suurel terrassihooaja avapeol! Tule ja alusta sinagi enda suvehooaega!

Deja Vu Goes to RIO on lounge Deja Vu kõige populaarsem lõunamaine üritustesari, mis toob alati kohale võimsad esinejad ning rohkelt rahvast. Avasta ennast kuumade Brasiilia rütmide keskelt, mis on sel korral eriti ülevoolavad ja kuumad nii Lounge'i siseruumides, kui ka terrassil! Terass on tore isegi jaheda kevadilmaga, soojas pleedis ning mõnusa soojakiirguri all istudes ja sooja kokteili nautides.
Kui suvi pole veel Eestis, siis Deja Vu's on suvi juba kohal ning töötajate ja külastajate südames!

Võimsa showga on kohal Kirill Sax saksofonil ja Siim Koppel trummidel! Lisaks kuumadele poistele astuvad laval üles säravad Deja Vu kaunitarid, kes enda temperamentse olekuga panevad Sind unustama külmi õhtuid, sest nende siredad sääred ning kütkestavad kostüümid tõstavad peol temperatuuri lakke ning toovad suve üleöö Eestisse!

Rohkem infot reedese peo kohta saad SIIT

Vaata ka pilte eelmisest peost!