Tallinn Fashion Weeki teine päev täitis Kultuurikatla stiilse moepubliku ja viie andeka disaineri värskete kollektsioonidega. Oma uut loomingut näitasid moekunstnikud Anu Hint, Katre Arula, Iris Janvier, Piret Ilves ja Diana Arno.

Tallinn Fashion Weeki teise päeva avasid Anu Hint ja Katre Arula - laval kohtusid põhjamaine kargus ja puhtus ning suviste muusikafestivalide meeleolud. Anu Hint tõi lavale skandinaavialiku kollektsiooni, mida ilmestasid ootamatud lõiked ning peened etnomustrid ja -tikandid. Oma värske kollektsiooni loomisel on Anu Hint kasutanud kangaste ületootmisest tekkinud jääke, tuues publikuni üdini keskkonnasõbralikud ja jätkusuutlikud rõivad.

Põhjamaisele kargusele järgnes aga Katre Arula värske kollektsioon, mis täitis saali suviste meeleolude ja tugeva etnoteemaga. Tema muusikafestivalidest inspireeritud kleite kaunistasid oskusliku käsitöö tulemusel sündinud ornamendid ning kollektsioonist õhkus suvist vabadust, mis andis külmavõitu ja hämarale oktoobriõhtule uue, suviselt sooja hingamise.

Nende kollektsioone saad uuesti vaadata galeriist!