Tanel Padar (37) saatis tänavu laiali bändi The Sun ja lõi asemele uue. Kaua ei lasknud end oodata ka põrutav uudis eraelust – Taneli kallim Kristel Mardisoo (29) teatas septembris, et tegelikult on ta juba poolteist aastat olnud abielus teise mehega!

Kahtlustati kõige hullemat – et veidi enam kui paari aasta eest alkoholiga lõpu teinud ja oma sportlikkusega eeskujuks tõusnud Tanel laseb kõigel minna, kuid… paar kuud hiljem ilmus ta, särav ja klaar naeratus näol, avalikkuse ette võluva juuratudengi Lauren Villmanniga (21).

Ma ei kujuta ette, mida sa võisid tunda hetkel, kui said Gruusias „Kiirete ja ilusate“ võtetel teada, millega sinu toonane kallim Kristel Mardisoo lagedale tuli – et ta on juba mõnda aega olnud abielus teise mehega. Ilmselt tahtsid esimese lennuga Eestisse asju selgeks rääkima tulla?

Ma sain enne üht võtet teisipäeva õhtul kõne, et Kroonikas ilmub üks artikkel. Küsisin, et ahah, mille kohta, kuigi murelikust hääletoonist oli juba aru saada, et midagi head ei ole oodata… ta ütles, et see artikkel on sellest, et ta on abielus.

Kristel ise helistas sulle?

Ma ütlesin, et okei… Oled siis või? Vastuseks tuli „jaa“.

Loe Tanel Padari reaktsioonist täpsemalt edasi värskest Kroonikast.

Jaga
Kommentaarid