Tanel Padar (37) saatis tänavu laiali bändi The Sun ja lõi asemele uue. Kaua ei lasknud end oodata ka põrutav uudis eraelust – Taneli kallim Kristel Mardisoo (29) teatas septembris, et tegelikult on ta juba poolteist aastat olnud abielus teise mehega! Kahtlustati kõige hullemat – et veidi enam kui paari aasta eest alkoholiga lõpu teinud ja oma sportlikkusega eeskujuks tõusnud Tanel laseb kõigel minna, kuid… paar kuud hiljem ilmus ta, särav ja klaar naeratus näol, avalikkuse ette võluva juuratudengi Lauren Villmanniga (21). 

Mis hoiab Tanelit alkoholist eemal ja miks hiljutisel videovõttel kangastusid talle mälupildid minevikku jäänud rajudest pidudest? Miks läks Tanelil aega, et välja murda emotsioonitust hallist tsoonist, kus ta aastaid elas? Kuidas ta reageeris uudisele, et tema kallim on abielus teisega? Mida ta hindab kõige rohkem oma uue armastatu juures? Ta räägib sellest kõigest avameelselt.

"Kindlasti oli üksvahe mulle probleemiks seegi, et ma ei suutnud olla rahvarohketes kohtades. Kui see kriitiline piir oli minu jaoks sisimas nende kontsertidega ületatud, oli see mulle tõesti keeruline. Ma võisin istuda nädal aega niimoodi kodus, et mul oli külmutuskapp tühi ja ma ei söönudki midagi, sest selleks, et külmkappi asju saada, pead ju inimeste keskele, poodi minema – ja seegi oli raske."

Loe Tanel Padari avameelset intervjuud edasi värskest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid