// ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE! //

  • Adeele Sepp 27 10.11.1989, näitleja
  • Anne Paluver (64) 04.11.1952, näitleja
  • Helle Laas (75) 05.11.1941, näitleja ja lastekirjanik
  • Kaido Höövelson (32) 05.11.1984, sumomaadleja
  • Aleksander Eelmaa (70) 06.11.1946, näitleja
  • Viivi Luik (70) 06.11.1946, kirjanik
  • Gerli Padar (37) 06.11.1979, laulja
  • Maire Aunaste (63) 07.11.1953, endine teletäht, poliitik
  • Emil Rutiku (53) 07.11.1963, meelelahutaja
  • Airi Vipulkumar Kansar (39) 08.11.1977, laulja
  • Viktor Siilats (61) 8. november 1955, ärimees

Värske horoskoop 4.-10. november

Jäär 21. märts – 20. aprill
Novembri esimene nädal võib alata suure pettumusega. Pea püsti!  Sügismasenduseks on veel natuke vara. Puhka ja kogu energiat, mida sul varsti vaja läheb. Tähtede seis on Jäärale siiski hea ja nädala lõpp võib selle algusest kardinaalselt erineda. Hüppenööriga hüppamine tõstab tuju ja mõjub hästi nii kehale kui vaimule.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Ole ettevaatlik aparaatide käsitlemisel, mida sa ei tunne. Praegu ei tasu oma näppe ja nina toppida sinna, kuhu vaja pole, ja seda kõige otsesemas mõttes. Parem pidutse, sest seda sa ju tahad ja selleks see nädal igati sobilik ka on. Suhtes Sõnn saab armastusele hoogu juurde ja vallaline Sõnn võib armastuse leida.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Säästa närve ja energiat. Teed miljon liigutust, millest heal juhul vaid ühest on pisut kasu. Liigne agarus ei tule kasuks ja elukogenud Kaksik peaks seda ju teadma. Hea aeg vallalistel nautida vallalisestaatust seni, kuni seda on. Seda kõike tehes ära unusta siiski oma sõpru. Vii nad kohvikusse ja kinno või ole muul moel lihtsalt olemas.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sinuga on kõik korras, kuid su perekonnas säriseb elekter, mis kõiki moel või teisel sügavalt mõjutab. Sina oled see, kes suudab pinget alandada ja sa tead ka, mida selleks tegema pead. Kui peres on suhted klaaritud, on aeg endale pai teha. Väike nädalalõpp spaas kuluks marjaks ära ja annaks turgutust eelseisvaks talveks.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kahetsed midagi, mida tegid ja proovid viga parandada. Ajalugu muuta ei saa, kuid lähiajalugu õnneks pisut ehk siiski. Lõvil see õnnestub ja kauaoodatud rahu saabub ta südamesse. Kipud endale koolis ja tööl liiga palju ülesandeid haarama ja võid midagi tähtsat unustada. Tuled ettevõtmistega kenasti toime, kuid pane kalendrisse kõik, mida lubanud oled, kindlasti kirja.

Neitsi 24. august – 22. september
Ära keela endale midagi head. Premeerid ja kiidad  pidevalt teisi, kuid iseenda oled teisejärguliseks jätnud. Sel nädalal võta ette need asjad, mida uude nädalasse enam mitte kuidagi veeretada ei saa.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Absoluutselt suurepärane aeg nii töö- kui armuasjades. Kasuta seda nädalat maksimaalselt, sest kõik, mida ette võtad, sujub ja rohkemgi veel. Oled seltskonnas kui kauaoodatud vihm põua järel – kõik igatsevad sind ja tahavad sinu läheduses olla, su energiast osa saada.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Näed fooris ainult keelavat tuld ja ei saa kohapealt kuidagi liikuma. Ära ole nii hajevil – keskendu pisut ja küllap tabad siis varsti ka rohelise tule ära! Kohtud inimesega, kes sind oma oleku, välimuse või mõttemaailmaga sügavalt köidab. Ära liiga ruttu innustu! Kiiresti ehitatud liivalossid kipuvad kokku kukkuma. Ikka tasa ja targu.

Ambur 22. november – 21. detsember
Oled emotsionaalne. Sa kipud vaheldumisi nutma ja naerma, kuid ära muretse -  see puhastab sind. Kõik, mida pikalt endasse kogunud oled, tuleb lõpuks ometi sel nädalal välja. Proovi väikeste asjade peale mitte närvi minna ja tuleta meelde aegumatu ütlus „targem annab järele“. Hea nädal pidutsemiseks. Lustimine tuleb sul suurepäraselt välja nii koos sõpradega kui ka ihuüksi olles.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Näed maailma liiga must-valgelt. Ära unusta, et on olemas ka pooltoone ja isegi igaval hallil on mitukümmend erinevat varjundit. Unusta ära põdemine enda kehakaalu pärast! Kui sa lisakilode üle ise nii valjul häälel ei kurdaks, ei märkaks neid keegi.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Tähed tahavad Veevalajale vaid parimat ja õnneks mõistab ta seda ka ise. Kõik teele ette veerevad kivid vuhisevad sinust õnneks mööda, kuid seda ainult tänu sulle endale – oskad kõikides olukordades käituda kui tõeline diplomaat! Proovi olla veidi spontaansem, ära karda olukorda, millesse sa varem sattunud pole. Kõik uus ei pruugi olla kohutavalt halb.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Probleeme napsiga alla loputada pole kuigi mõistlik. Parem oleks suu lahti teha ja rääkida, sest paljud olukorrad ei lahene iseenesest. Märkad ülekohut seal, kus seda tegelikult ei ole ja näed halba inimestes, kes sulle vaid head soovivad. Õnneks on su elus keegi, kes sind kogu hingest armastab. On ju just armastus see, mis maailma päästab, või noh, vähemalt ühe pisut stressis Kala.

Jaga
Kommentaarid